Розглянуто Гс держ обіженка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Гру 2025
Дописи
30
Реакції
15
Бали
11
1 Артем Фракер
2 Ярослав Свиродов
3 Гс держ видав втрату довір іза того що я його зупинив на мості і сказав що колись надам відео доказ порушення після чого він на код 5 тепається до мене увольняє по втраті довіри після чого він виходе на вулицю я йому кажу обіженка і він мене тпхає кудась
4 https://ru.files.fm/u/5z48twz2n5
5. 02.04.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,547
Реакції
1,640
Бали
253
Вітаю
Я зайшов до вас до войсу аби поговорити про те що ви "відігрували" на мості. Натомість ви сказали, що вийдіть звойсу адміністрація не вручається у РП процес, при тому що ви самі зі мною його проводили. Друге ваше нахабне сталення до адміністрації вже було не одноразово побачено, по вашим минулим покаранням. Коли я запросив у вас докази, ваша відповідь була надмінна та високомірна накшталт "Коли захочу тоді і надам". Це не поведіна працівника СБУ. Також дуже цікаво почути причину зупинки але ви сіли у авто та сказали, що я буду на форумі.

На разі через ваше некомпетентність на посаді, невміння відігрувати РП роль вашого персонажа та порушення судобдинації. Вас було звільнено за втратою довіри та видано ЗЧС 30 днів.

В першу чергу навчіться розмовляти з людьми далі ідіть на посади де потрібно взаємодіяти з гравцями.

Очікуємо відповіді ГА та ЗГА

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Переговорила з ГС держ, також він надав вам відповідь вище, згодна зі словами.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі