Дмитро Добер(2)
Козак
- Реєстрування
- 27 Вер 2024
- Дописи
- 30
- Реакції
- 23
- Бали
- 13
Я, громадянин України Дмитро Добер, подаю заяву до прокуратури на громадянина Владислав Черпак та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).
Організація:
Детальний опис правопорушення: Їхав собі по справам, співробітник виїхав на полосу після чого я не встиг зреагувати та в'їхав в патрульний автомобіль(по вині співробітників) після чого данний співробітник почав перевірку документів та зрештою заарештував мене, після чого не зачитав мені повноціну міранду
Накладення санкцій або компенсацій: Накладення санкцій та компенсацій
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Прошу вилучити відео-докази у співробітника поліції
Дата і час інциденту: 01.04.2026 20:45
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)): Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)): demon4ek_.com (дс)
Організація:
Детальний опис правопорушення: Їхав собі по справам, співробітник виїхав на полосу після чого я не встиг зреагувати та в'їхав в патрульний автомобіль(по вині співробітників) після чого данний співробітник почав перевірку документів та зрештою заарештував мене, після чого не зачитав мені повноціну міранду
Накладення санкцій або компенсацій: Накладення санкцій та компенсацій
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Прошу вилучити відео-докази у співробітника поліції
Дата і час інциденту: 01.04.2026 20:45
До скарги до прокуратури додаю:
Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)): Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)): demon4ek_.com (дс)