Схвалено Заява до прокуратури №0052

Реєстрування
27 Вер 2024
Дописи
30
Реакції
23
Бали
13
Я, громадянин України Дмитро Добер, подаю заяву до прокуратури на громадянина Владислав Черпак та прошу перевірити наступні обставини та зробити висновок. До поданого позову щодо накладення санкцій або компенсацій за рахунок відповідних осіб (за рахунок держави/за рахунок організації/з особистих коштів відповідача).

Організація:
Детальний опис правопорушення: Їхав собі по справам, співробітник виїхав на полосу після чого я не встиг зреагувати та в'їхав в патрульний автомобіль(по вині співробітників) після чого данний співробітник почав перевірку документів та зрештою заарештував мене, після чого не зачитав мені повноціну міранду
Накладення санкцій або компенсацій: Накладення санкцій та компенсацій
Будь-які докази (або прохання про вилучення) на підтвердження правопорушення: Прошу вилучити відео-докази у співробітника поліції
Дата і час інциденту: 01.04.2026 20:45
До скарги до прокуратури додаю:

Електронна копія ID-картки: ((гіперпосилання на Imgur чи інші сервіси)): Номер телефону , електронна пошта, ((діскорд,телеграм)): demon4ek_.com (дс)

Юра Задверняк

⚖️🕵️| 01 |
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
800
Бали
138
1775126036405.png

Юра Задверняк

⚖️🕵️| 01 |
Реєстрування
28 Чер 2023
Дописи
413
Реакції
800
Бали
138
Офіс Генерального прокурора повідомляє:

Комісія дійшла висновку:

1. Притягнути Валентина ЧЕПАКА до дисциплінарної відповідальності відповідно до Закону України «Про Національну поліцію», стаття 11, підпункт 1, та оголосити догану.
2. Провести переатестацію майора поліції Валентина ЧЕПАКА.
3. Зобов’язати інструкторський та старший склад ГУНПУ м. Києва довести до особового складу заборону на затримання осіб, які мають несплачені штрафи, за винятком випадків наявності відповідного орієнтування за такі діяння.

Також комісією враховано обставину подання заявником клопотання щодо примирення сторін.

Матеріали службового розслідування можуть бути надані за відповідним запитом або зверненням заявника чи його представника.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі