Відмовлено ГС держ не довіра на посади Для ГА ГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Мусангович

Прем'єр міністр| Центральна Україна [01]
Реєстрування
23 Лип 2023
Дописи
139
Реакції
197
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Кіріл Мусангович
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свірідов
3. Суть скарги:
Шановна адміністрація,
Звертаюся з приводу висловленої мені недовіри, яка, на мою думку, є необґрунтованою та застарілою.
Причиною стало те, що я раніше грав на іншому проєкті, проте цей факт мав місце близько трьох місяців тому і жодним чином не впливає на мою теперішню діяльність. За цей час я повністю зосередився на вашому сервері та проявив себе виключно з позитивної сторони.
Під час гри на 01 сервері я:
активно виконував свої обов’язки;
дотримувався правил;
не мав жодних серйозних порушень.
Єдина скарга, яка була подана на мене, не підтвердила суттєвих порушень — у результаті обмежилися лише профілактичною бесідою без покарань.
Окремо хочу зазначити, що я обіймав посаду у Верховній Раді України на 01 сервері на 10-му порядковому званні, що відповідає рівню підполковника. Аналогічне 10-те порядкове звання використовується і на 03 сервері. Я успішно виконував свої обов’язки на цій посаді, проявляв активність та відповідальність.
У зв’язку з цим незрозуміло, чому досвід і довіра, які були на 01 сервері, не враховуються тут. Вважаю, що такий підхід є нелогічним, адже моя поведінка та результати діяльності підтверджують мою компетентність.
Вважаю, що тримати недовіру на основі застарілої інформації — некоректно, особливо враховуючи мою подальшу бездоганну поведінку та активність.
У зв’язку з цим вимагаю:
Об’єктивного перегляду ситуації.
Зняття недовіри як такої, що не має актуальних підстав.
Повторного розгляду моєї кандидатури на посаду підполковника.
Готовий і надалі підтверджувати свою компетентність діями, а не застарілими припущеннями.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тицяй тут
5. Дата порушення: 02.04.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,544
Реакції
1,633
Бали
253
Вітаю
Причина була неодноразово пояснена вам у особисті повідомлення, оскільки ви вирішили все ж оприлюднити цю інформацію то розпишу вам ще тут це повторно.
1. Ваші зайняття посад як Генерального Прокурора та Лідера ЗМІ залишали бажати кращого. Від вас було чути дуже багато обіцінок та жодного позитивного розвитку та посадах. На останній посаді лідера ЗМІ ви отримає доволі велику кількість попереджень та доган, що у кінцевому результаті призвело до зняття вас з посади, блокуванню акаунту на 14 днів, занесенюю у ЗЧС на 30 днів.
Ці дії були також ухвалені з минулою КА, оскільки ваші порушення були доволі грубими, а саме:
Порушення правила лідерів:
10. Керівному складу заборонено займати високі посади на інших серверах UKRAINE GTA та проєктах.
Порушення правил проєкту:
4.8. "Обман адміністрації" - Заборонено вводити в оману адміністрацію в будь-якому виді прояву цього.
Кінцем стало те, що у своїх неактивах та в ЛС ви описували про ваші неактиви по причині втоми від посади лідера (це бува +- 1,5 тижня від призначення на лідерську посаду), бажанням відпочити та ви не будете у дома на цей період. Натомість надійшла інформаці про те, що ви виграли я укомусь конкурсі у стороньому проєкті на основі МТА UKRAINE GTA але мобільній версії та після успішного грошового виграшу ви стали на посаду адміністратора/ігрового помічника у цій грі.

На разі на 03 сервері я не готовий з вами до співпраці у будь-якій формі. Ваше відновшення до мене як до ЗГС Держ та до минулої КА бажає залишати кращого.

Очікуємо відповіді ГА та ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі