Даня Кабачок
Поважний гравець
- Реєстрування
- 18 Лис 2025
- Дописи
- 198
- Реакції
- 236
- Бали
- 48
Шановна адміністраціє проєкту!
Прошу розглянути можливість додавання функцій інвізу (невидимості), колізії, а також системи капчі на всі слоти та мітки (за винятком квартир).
На даний момент існує проблема: під час появи читерів (зокрема з польотом або іншими порушеннями), вони можуть заважати іншим гравцям — вибивати їх із міток, що унеможливлює чесне отримання майна. Це створює несправедливі умови для звичайних гравців.
Я також стикався з подібною ситуацією, коли через дії читера створюються несправедливі умови на слоті. Для підтвердження своїх слів я додам відкат до цієї петиції. тик
Пропоную наступне рішення:
Це дозволить:
Вважаю, що такі зміни значно підвищать комфорт гри та зменшать кількість порушень.
Дякую за увагу та сподіваюсь на розгляд даної пропозиції.
Прошу розглянути можливість додавання функцій інвізу (невидимості), колізії, а також системи капчі на всі слоти та мітки (за винятком квартир).
На даний момент існує проблема: під час появи читерів (зокрема з польотом або іншими порушеннями), вони можуть заважати іншим гравцям — вибивати їх із міток, що унеможливлює чесне отримання майна. Це створює несправедливі умови для звичайних гравців.
Я також стикався з подібною ситуацією, коли через дії читера створюються несправедливі умови на слоті. Для підтвердження своїх слів я додам відкат до цієї петиції. тик
Пропоную наступне рішення:
- Додати інвіз та колізію на слоти і мітки, щоб гравці не могли фізично заважати один одному.
- Додати капчу на взаємодію зі слотами/мітками, щоб ускладнити використання читів.
Це дозволить:
- Унеможливити вплив читерів на інших гравців;
- Дати можливість порушникам просто “літати” без шкоди іншим, поки вони не отримають покарання;
- Забезпечити чесну конкуренцію за майно та слоти;
- Покращити загальний ігровий процес.
Вважаю, що такі зміни значно підвищать комфорт гри та зменшать кількість порушень.
Дякую за увагу та сподіваюсь на розгляд даної пропозиції.