Відмовлено Богдан Швед І Біографія на Bad-Cop

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Швед

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Лис 2025
Дописи
96
Реакції
73
Бали
33
Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ): Швед Богдан Богданович
Стать: Чоловік
Мати: Людмила Швед Василівна
Батько: Володимир Швед Анатолійович
Зріст та вага: 193 см / 86 кг
Дата народження: 04.05.2000
Вік: 25 років
Місце народження: Кременчук
Національність: Українець
Місце проживання: Харків
Захоплення: Бокс
Сімейний стан: Не одружений
Статура: Високий, фізично розвинений
Колір очей: Карі

Зачіска: Коротка, акуратно покладена на правий бік

Дитинство

Я народився у місті Кременчук, у звичайній родині, яка жила без розкоші, але й без повної бідності. Проте середовище, у якому я виріс, мало набагато більший вплив, ніж умови вдома. Район був жорсткий: постійні конфлікти, напружена атмосфера, відсутність довіри між людьми.

Мій батько працював у правоохоронних органах. У дитинстві я сприймав його як приклад сили та авторитету. Але з часом почав помічати деталі, які змінювали моє сприйняття. Він часто говорив, що система не ідеальна, і що іноді потрібно діяти не так, як написано в правилах. Його досвід вплинув на мене більше, ніж будь-які слова матері.

Мати намагалася виховати мене чесним і спокійним, але її підхід не працював у тих умовах, де я ріс. Я швидко зрозумів, що слабкість тут не прощається.

Я навчився контролювати себе, не показувати страх і діяти впевнено. З дитинства я зрозумів: якщо ти не тримаєш ситуацію під контролем — ти стаєш її частиною.

d0e083aa53a911ee875cceda526c50ab_upscaled.jpg

Юність

Підлітковий період остаточно сформував мій характер. Я перестав бачити світ як щось справедливе. Я бачив, як люди вирішують питання через знайомства, гроші або тиск.

Я часто опинявся у конфліктах. Це були не просто бійки — це були перевірки. Перевірки на слабкість, на витримку, на здатність діяти.

Саме в цей період я почав займатися боксом. Це дало мені не тільки фізичну перевагу, але й контроль над собою. Я навчився не піддаватися емоціям і діяти холодно.

Один випадок став переломним. Людину, яку я знав, зробили винною без доказів. Справу потрібно було закрити — і її закрили. Тоді я зрозумів: правда не має значення, якщо вона не вигідна.

З того моменту я перестав вірити в “правильність” системи. Я почав вчитися жити за її правилами, а не проти них.

6-8.jpg

Освіта та початок служби

Я вступив до академії МВС вже з чітким розумінням, що це не про ідеали. Це про контроль, вплив і можливості.

Навчання було для мене етапом підготовки. Я не витрачав час даремно — я вчився, спостерігав, аналізував. Я розумів, що знання — це інструмент, який можна використовувати по-різному.

Після випуску я почав службу. Спочатку діяв строго за інструкціями, але не через віру — через розрахунок. Мені потрібно було зрозуміти систему зсередини.

cziao-opyt-t.jpg

Служба та формування характеру

Робота швидко показала справжню картину. Багато процесів існують лише формально. Реальні рішення приймаються інакше.

Під час одного із затримань підозрюваний повністю відмовлявся співпрацювати. Формально все було правильно, але результату не було. Я змінив підхід. Без зайвих дій, без агресії — тільки тиск і контроль. Я дав йому час, створив напругу, і він почав говорити сам.

Цей момент змінив моє ставлення до роботи. Я зрозумів: важливо не як ти дієш, а який результат отримуєш.

З часом я навчився бачити людей наскрізь. Я розумію, коли людина бреше, коли боїться і коли готова зламатися. Я не тисну без причини — я тисну тоді, коли це дає результат.

Іноді ситуації вирішуються простіше, ніж здається. Деякі люди самі пропонують варіанти, щоб уникнути проблем. У таких випадках я не ускладнюю процес.

2798a3b686ec95a8c76563b218392a13.jpg

Теперішній час

Зараз я працюю в поліції і повністю розумію, як функціонує система. Я не борюся з нею — я використовую її.

Я дію спокійно, без емоцій. Я не роблю зайвих рухів і не приймаю поспішних рішень. Усе, що я роблю — це холодний розрахунок.

Я не довіряю словам — я дивлюся на дії. І цього достатньо, щоб зрозуміти, з ким я маю справу.

Я не прагну виглядати правильним. Я прагну бути ефективним.

img_bce19dce7967ae6cddf3e65351b5383d.jpeg

Відмітні знаки / Примітки

Має два помітних шрами.

Перший — на правій руці. Отриманий у підлітковому віці під час конфлікту, який переріс у бійку. Один із учасників використав предмет, що залишило слід.
Після цього випадку почав серйозно займатися боксом.

Другий шрам — на правій нозі. Отриманий під час служби при затриманні підозрюваного, який намагався втекти. Незважаючи на травму, затримання було завершено.

До травм ставиться спокійно, як до частини свого досвіду.

У поведінці стриманий. Рухи впевнені, погляд прямий. Часто мовчить довше, ніж потрібно, змушуючи співрозмовника нервувати.

Підсумок

Я не вірю в ідеальні правила і не шукаю простих рішень. Я звик діяти там, де інші зупиняються.

Мій шлях навчив мене головному: контроль — це єдине, що має значення.

І поки інші думають, як правильно — я вже роблю так, як потрібно.

/ by Швед (Правда Завжди буде!)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі