Розглянуто Станіслав Колесник // Для ГА, ЗГА, Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сергій Калісто

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
7 Бер 2023
Дописи
420
Реакції
433
Бали
123
1. Ваш нікнейм: Сергій Калісто
2. Нікнейм адміністратора: Станіслав Колесник 196159
3. Суть скарги: Звертаюся до вас із офіційною скаргою на дії адміністратора Станіслава Колесника. Під час інциденту, коли мене навмисно вдарили автомобілем, адміністратора був присутній на місці події, сидячи на пасажирському сидінні. Я намагався уникнути зіткнення ( Це видно по стопам авто ), але це було зроблено навмисно. Після інциденту особа почала проявляти до мене неповагу, використовувати неадекватні висловлювання в мій бік. Адміністратор, будучи свідком ситуації, не відреагував, а врешті просто зник із місця. Прошу звернути увагу, що ця особа також відома як тіктокер, і чи справді в медійних осіб є якісь переваги, які дозволяють їм уникати відповідальності??! Дякую за увагу, сподіваюсь на оперативний розгляд моєї скарги.
Зокрема, адміністратором було проігноровано такі порушення:
6.3.3.
"Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.11.
"Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 д
У зв’язку з вищевикладеним, прошу ГА - ЗГА провести перевірку дій даного адміністратора та видати йому відповідне покарання згідно з правил.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 05/04/2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі