Андрюха Кріптаман
M WarszawFamQ | Північна Україна
- Реєстрування
- 30 Жов 2022
- Дописи
- 260
- Реакції
- 323
- Бали
- 83
1. Ваш нікнейм: Андрюха Кріптаман
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна вища адміністрація проекту UKRAINE GTA.
Приблизно 9-12 місяців тому, спираючись на економіку серверу, хотівши її покращити, заборонили адміністрації видавати зброю і тд.
Тим самим ви вбили більшість ГРП і можливість проводити якісь цікаві штучки, з метою розваги від адміністрації.
Колись давно, коли минулий активний модератор клану WarszawFamQ Вова Устінов вперше почав робити смертельні-матчі, адміністрація видавала зброю, та бронежилети участникам битв 2 сторонам, інше - покривали клани.
Зараз на такі події, які мій клан робить регулярно, з метою покращення власного стаку, я витрачаю доволі великі суми, час на здобуття цієї екіпи.
Колись М4 були по 11-20к, але на той момент не було потреби купляти М4, через видачу зброї адміністраціїєю.
Наразі - середня ціна зброї 40.000₴, на 1 смертельний матч потрібно +-144 М4, це +-5.8кк.
Коли я цим займався, в середньому я витрачав по 20-30кк в неділю.
Наразі дефіциту з петрушкою та іншими рідкими компонентами завдяки вам немає.
Моє прохання - додати в пункт неофу новий пункт:
"Заявки-на-смертельний-матч"
Форма подачі:
1. Ваш НікНейм:
2. Ваш клан:
3. Клан, з яким буде проведено битву:
4. Час битви:
5. Склад участників битви вашого клану:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
6. Склад участників битви клану противника:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
7. Підтвердження про погодження на смертельний-матч:
Особовому складу обох кланів будуть по списку видані бронежилети, М4, все інше - покриття кланів.
На мою думку, це доволі не погана ідея, всі зможуть тренуватися, проводити битви, та не переживати, що втратять на цьому купа грошей.
Деякі гравці, можливо повернуться, а можливо тільки збільшать свій інтерес до гри, завдяки регулярним тренуванням.
Більшість гравців, які ніколи не фармили, зараз тримає лише можливість стрілятися, якщо буде можливість кожен день робити смертельні-матчі - інтерес до гри стане значно більшим.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: -
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна вища адміністрація проекту UKRAINE GTA.
Приблизно 9-12 місяців тому, спираючись на економіку серверу, хотівши її покращити, заборонили адміністрації видавати зброю і тд.
Тим самим ви вбили більшість ГРП і можливість проводити якісь цікаві штучки, з метою розваги від адміністрації.
Колись давно, коли минулий активний модератор клану WarszawFamQ Вова Устінов вперше почав робити смертельні-матчі, адміністрація видавала зброю, та бронежилети участникам битв 2 сторонам, інше - покривали клани.
Зараз на такі події, які мій клан робить регулярно, з метою покращення власного стаку, я витрачаю доволі великі суми, час на здобуття цієї екіпи.
Колись М4 були по 11-20к, але на той момент не було потреби купляти М4, через видачу зброї адміністраціїєю.
Наразі - середня ціна зброї 40.000₴, на 1 смертельний матч потрібно +-144 М4, це +-5.8кк.
Коли я цим займався, в середньому я витрачав по 20-30кк в неділю.
Наразі дефіциту з петрушкою та іншими рідкими компонентами завдяки вам немає.
Моє прохання - додати в пункт неофу новий пункт:
"Заявки-на-смертельний-матч"
Форма подачі:
1. Ваш НікНейм:
2. Ваш клан:
3. Клан, з яким буде проведено битву:
4. Час битви:
5. Склад участників битви вашого клану:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
6. Склад участників битви клану противника:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
7. Підтвердження про погодження на смертельний-матч:
Особовому складу обох кланів будуть по списку видані бронежилети, М4, все інше - покриття кланів.
На мою думку, це доволі не погана ідея, всі зможуть тренуватися, проводити битви, та не переживати, що втратять на цьому купа грошей.
Деякі гравці, можливо повернуться, а можливо тільки збільшать свій інтерес до гри, завдяки регулярним тренуванням.
Більшість гравців, які ніколи не фармили, зараз тримає лише можливість стрілятися, якщо буде можливість кожен день робити смертельні-матчі - інтерес до гри стане значно більшим.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: -