Розглянуто ДЛЯ ГОЛОВЧЕНКА | ПЕТРУШКИ | ГАЛИЦЬКОГО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюха Кріптаман

M WarszawFamQ | Північна Україна
Реєстрування
30 Жов 2022
Дописи
260
Реакції
323
Бали
83
1. Ваш нікнейм: Андрюха Кріптаман
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги:
Вітаю, шановна вища адміністрація проекту UKRAINE GTA.
Приблизно 9-12 місяців тому, спираючись на економіку серверу, хотівши її покращити, заборонили адміністрації видавати зброю і тд.
Тим самим ви вбили більшість ГРП і можливість проводити якісь цікаві штучки, з метою розваги від адміністрації.
Колись давно, коли минулий активний модератор клану WarszawFamQ Вова Устінов вперше почав робити смертельні-матчі, адміністрація видавала зброю, та бронежилети участникам битв 2 сторонам, інше - покривали клани.
Зараз на такі події, які мій клан робить регулярно, з метою покращення власного стаку, я витрачаю доволі великі суми, час на здобуття цієї екіпи.
Колись М4 були по 11-20к, але на той момент не було потреби купляти М4, через видачу зброї адміністраціїєю.
Наразі - середня ціна зброї 40.000₴, на 1 смертельний матч потрібно +-144 М4, це +-5.8кк.
Коли я цим займався, в середньому я витрачав по 20-30кк в неділю.
Наразі дефіциту з петрушкою та іншими рідкими компонентами завдяки вам немає.

Моє прохання - додати в пункт неофу новий пункт:
"Заявки-на-смертельний-матч"

Форма подачі:
1. Ваш НікНейм:
2. Ваш клан:
3. Клан, з яким буде проведено битву:
4. Час битви:
5. Склад участників битви вашого клану:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
6. Склад участників битви клану противника:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

7. Підтвердження про погодження на смертельний-матч:

Особовому складу обох кланів будуть по списку видані бронежилети, М4, все інше - покриття кланів.
На мою думку, це доволі не погана ідея, всі зможуть тренуватися, проводити битви, та не переживати, що втратять на цьому купа грошей.
Деякі гравці, можливо повернуться, а можливо тільки збільшать свій інтерес до гри, завдяки регулярним тренуванням.
Більшість гравців, які ніколи не фармили, зараз тримає лише можливість стрілятися, якщо буде можливість кожен день робити смертельні-матчі - інтерес до гри стане значно більшим.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1775412692299.png

5. Дата порушення: -

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,027
Бали
253
Вітаю!

Зброя може видаватись адміністрацією лише на ГРП, інші перестрілки та відвоювання відбуваються лише за рахунок общаку та учасників

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі