Розглянуто Діма Хансен, Стенлі Моріс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ната Келлер

Форумна геройка
Реєстрування
27 Вер 2023
Дописи
464
Реакції
411
Бали
83
1. Ваш нікнейм: Ната Уікк
2. Нікнейм адміністратора: Діма Хансен, Стенлі Моріс
3. Суть скарги: Неприпустима поведінку адміністратора Діми Хансена під час нашого катання на інкассаторах.

Спочатку все було нормально, ми знайшлися, почали кататися, все йшло по правилах, але згодом адміністратор почав поводитися дуже дивно і провокативно.

Діма почав задавати питання на кшталт «Ната дає тобі гроші, Маркус?» і натякав на сімейні зв’язки. Це були прямі провокації, які мали на меті принизити або спровокувати негатив. Потім він почав називати мене «обіженою». ( 08:30 - 09:55 )

Діма почав погрожувати Маркусу словами про «дубінку», типу «я тобі зараз дам дубінкою, щоб ти не встанеш». Це абсолютно неприйнятно, навіть якщо він не використовує адмінку, бо він все одно залишається обличчям проекту. Після того, як йому нагадали про його статус адміністратора, він просто сміявся та ігнорував зауваження. (10:00 - 10:30 )

Діма дозволяв собі фрази на кшталт: «Ната, навчи дитину вести себе нормально в мою сторону», «я вас запам’ятав» це прямі погрози? ( 22:50 - 23:05 ) ( 28:27 - 29:30 )

Паралельно його друг Стенлі Моріс тепався, коментував, що когось охороняє, що ще більше збивало з толку. Виглядало так, ніби вони просто хочуть «погратися», принизити когось, повеселитися, а не виконувати адміністративні функції. ( 30:09 - 30:40 )

Він постійно зникав і з’являвся в грі, телепортувався, змінював нік на «Джон адвокат», імітував РП, «грався» адмінкою без жодної причини. Замість того, щоб кататися з нами, він образився на те, що ми їдемо повільно, і телепортувався на півкарти. Стояв біля вигрузки роботи інкасатора разом зі своїм другом Стенлі Морісом, просто «грався» Коли до нього підійшли та почали допитувати, чому він тут і чому не з нами, він уже був зі зміненим ніком і поводив себе як у РП: «ви не можете, що я нік змінив, я тільки почав кататися» і т. д. На зауваження, що він змінює нік і тепається, зловживаючи адмінськими правами, він сказав: «А що, це п’ята адмінка не дозволяє чи що?» Він поводив себе нагло, прямо заявив, «подавайте скаргу, господа ». Людина знає, що нічого йому не буде, він може поводити себе,як хоче. ( 34:53 - 38:20 )

Можливо, адміністратор просто втомився від посади і хоче «погратися», повеселитися, когось принизити або пострибати з другом Стенлі Морісом але так себе вести категорично неприпустимо. Адміністратор повинен бути прикладом, навіть якщо не використовує адмінку.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 03.04.26

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,053
Реакції
841
Бали
253
Вітаю

З даним Адміністратором буде проведена сувора розмова та буде видано дисциплінарне стягнення
На майбутнє така ситуація не повториться
Приносимо вибачення за незручності
Приємного відпочинку на Ukraine GTA

Розглянуто

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,023
Бали
253
Вітаю.

Адміністратор Діма Хансен та Стенлі Моріс зняті з посади за використання адмін прав, перевищення повноважень та нешанобливе ставлення з занесенням до чорного списку адміністрації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі