Розглянуто Адам Квенті, певно не розуміє

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вільямс Вілсон

Кошовий отаман
Реєстрування
23 Лип 2024
Дописи
126
Реакції
91
Бали
31
1. Рейчел Мерссі
2. Адам Квенті
3. Мене заблокували на 5 днів за образу гравців а саме Адам квенті, видає максимально жорстке покарання за звичайні образи, а по друго саме гравець Олександр Ванхард у водить в оману Адміністрацію серверу, адже він зробив скрін того що я писав, а ті образи які він меня говорив, те як він мене ображав ще гірше він не показує цього, очевидно що я не стану без причини ображати гравця якій нічого не говорить мені навіть, гравець обрав мене на багато гірше в войс а робить тільки скрін, без того що він мені говорив. І дивлячись з моїх покарань достатньо від давна я не отримував жодних блокувань за образу гравці, так що надіюсь з адміністратором проведуть бесіду, а гравця покарають за обман так як він говорить що я нічого йому не сказав, і я нічого такого не сказав щоб отримувати блокування аж на 5 днів, готовий за образи відсидіти мут 200хв + але не бан, я просто так би не ображав гравця, а саме він достатньо гірше говорив мені в войс! Надіюсь Андрій Берлінов та Вікторія Кизима, підете мені на зустрічь та дасте мут, бо сам гравець нічого не отримав хотя говорив набагато гірше ніж я, та я за останій довгий час жодного блокування не мав за образу
4. Не можу зробити скрін самого блокування пише просто (Зʼєднання з сервером втрачено) маю доказ з чату

Блокування:
Скарга на мене:
Тема 'ОБРАЗИ | Т-94'
https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/ОБРАЗИ-Т-94.386919/

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі