Розглянуто Соня Кєлліні,Владислав Кєлліні/Не вірний розгляд скарги,злив клана.Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вовчик Лудоман

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Сер 2025
Дописи
85
Реакції
94
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Вовчик Лудоман
2. Нікнейм адміністратора:Соня Кєлліні,Владислав Кєлліні
3. Суть скарги:Адміністратор Соня Кєлліні видав покарання по не вірні скарзі дана скарга у які не видно ні сервера ні данихих гравця і взагалі яка гра,а адміністратор Владислав Кєлліні одразуж видав попередження на клан і заблокував мене прошу розібратись та розблокувати так як на момент 02.04.2026 цього порушення я не був лідером клана я заступив на посаду лідера 04.04.2026 перевірте
Знімок екрана (228).jpg
!Я міг сам просто розпустити клан але намагався звязатись із ГС Неоф для вирішення цієї ситуації коли було 2 догани та 1 попередження але відповіді так і не отримав!Наведу аналогічна скарга від того самого гравця яку було відмовленно....А тут одразу не справедливий вирок і одразу попередження і бан!!!Для чого тоді ті правила якщо одних банять а другим відмовляють?
Якщо є така можливість прошу списати весь общак та анулювати догани із клана The-Extreme.
Дякую за увагу.
Знімок екрана (227).jpg

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
Знімок екрана (225).jpg
Знімок екрана (226).jpg

5. Дата порушення:06.04.2026

Останнє редагування:

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,159
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Догану буде знято. З адміністратором буде проведена бесіда, за для уникнення неуважності в датах.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі