Вовчик Лудоман
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 3 Сер 2025
- Дописи
- 85
- Реакції
- 94
- Бали
- 23
1. Ваш нікнейм:Вовчик Лудоман
2. Нікнейм адміністратора:Соня Кєлліні,Владислав Кєлліні
3. Суть скарги:Адміністратор Соня Кєлліні видав покарання по не вірні скарзі дана скарга у які не видно ні сервера ні данихих гравця і взагалі яка гра,а адміністратор Владислав Кєлліні одразуж видав попередження на клан і заблокував мене прошу розібратись та розблокувати так як на момент 02.04.2026 цього порушення я не був лідером клана я заступив на посаду лідера 04.04.2026 перевірте
!Я міг сам просто розпустити клан але намагався звязатись із ГС Неоф для вирішення цієї ситуації коли було 2 догани та 1 попередження але відповіді так і не отримав!Наведу аналогічна скарга від того самого гравця яку було відмовленно....А тут одразу не справедливий вирок і одразу попередження і бан!!!Для чого тоді ті правила якщо одних банять а другим відмовляють?
Якщо є така можливість прошу списати весь общак та анулювати догани із клана The-Extreme.
Дякую за увагу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:06.04.2026
2. Нікнейм адміністратора:Соня Кєлліні,Владислав Кєлліні
3. Суть скарги:Адміністратор Соня Кєлліні видав покарання по не вірні скарзі дана скарга у які не видно ні сервера ні данихих гравця і взагалі яка гра,а адміністратор Владислав Кєлліні одразуж видав попередження на клан і заблокував мене прошу розібратись та розблокувати так як на момент 02.04.2026 цього порушення я не був лідером клана я заступив на посаду лідера 04.04.2026 перевірте
Якщо є така можливість прошу списати весь общак та анулювати догани із клана The-Extreme.
Дякую за увагу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:06.04.2026
Останнє редагування: