Розглянуто Масові порушення НПУ | By Zloy

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артур Злой

Генерал ДКВС
Лідер
Реєстрування
3 Гру 2025
Дописи
132
Реакції
67
Бали
73
1. Ваш нікнейм: Артур Злой
2. Нікнейм порушника: Денис Нава [28183], Роман Стадник [58638]
3. Назва організації порушника: НПУ

4. Суть скарги:
Вчора приблизно о 20:00 я проїжджав по місту Дніпро. Під час руху я проїхав на червоний сигнал світлофора, що помітили співробітники НПУ та розпочали переслідування.

На мосту поліція висунула першу законодавчу вимогу про зупинку, а через 5 секунд другу (0:01 перше попередження, 0:06 друге попередження). Я зупинився, але в момент зупинки потрапив у ДТП. Моя машина отримала пошкодження та перестала працювати.

Співробітник Денис Нава сказав: «Ти т*у*п*и*й чи що?» (1:00). Це є порушенням Правил UKRAINE GTA, а саме:
- п. 5.9 – Образа гравця

Співробітник поліції (Денис Нава) підійшов без представлення (1:10). Потім Денис Нава наказав мені від'їхати від моста (1:16). Я пояснив, що не можу від'їхати, оскільки машина поламана та не працює. На що отримав відповідь: «Я бачу, що вона працює» (1:26). Це є порушенням
- п. 6.18 – Перетяг RP ситуації (створення умов, за яких гравець не має вибору в подальших діях).

Я зазначив, що співробітники не представились (1:55), а також що це місце ДТП, яке я не маю права покидати. Після цього один із поліцейських представився та попросив документи. Я пішов до машини, сів у неї, після чого поїхав.

Поліція почала стріляти по мені, після чого мене затримали (4:56).
Під час затримання я попросив державного адвоката (5:40). Співробітники Роман Стадник та Денис Нава відповіли, що «вони надали відповідь» (8:51), але фактично адвоката не викликали. Я бачив це, оскільки сам працював у ЗМІ. Це є порушенням
- п. 5.24 – Введення в оману гравців.

Через 3 хвилини мене відпустили, оскільки у співробітників «спецоперація» (9:27) і керівництво їх покликало. Це є порушенням
- п. 6.27 – Уникнення RP відігрувань (поліція покинула затримання без оформлення протоколу).

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 05.04.2026

Микита Галяндид

Активний гравець | Південна Україна
Реєстрування
4 Вер 2024
Дописи
60
Реакції
63
Бали
63
Вітаю, розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Працівник Денис Нава отримує покарання, у вигляді догани, за порушення субординації, та введеня оману.

Працівник
Роман Стадник отримує покарання, у вигляді догани, за невідігравання RP.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі