Відмовлено Скарга на Владислав Пуля

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард Вентерович

Блогер UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
23 Гру 2022
Дописи
341
Реакції
579
Бали
153
Вік
22
Веб-сайт
www.youtube.com
1. Ваш нікнейм: Едуард Вентерович
2. Нікнейм адміністратора: Владислав Пуля 6866576
3. Суть скарги:

Я, гравець проєкту Ukraine GTA, звертаюся зі скаргою щодо дій ігрового помічника Владислава Пулі.

Суть ситуації полягає в наступному:

Отримавши інформацію від інших гравців про те, що скін із зовнішністю Володимира Зеленського може бути заборонений на серверах Ukrainian GTA, я вирішив особисто перевірити цю інформацію.

З цією метою я звернувся до адміністрації на різних серверах:

• на сервері 0.6 «Подільський край»,
  • на сервері 0.5 «Південна Україна».
На обох серверах адміністрація повідомила, що використання цього скіну дозволене.

Однак після цього я зайшов на сервер 0.2 «Західна Україна», де поставив аналогічне запитання адміністрації. Там мені надали протилежну відповідь — що скін із зовнішністю Володимира Зеленського є забороненим.

Безпосередньо ігровий помічник Вадим Пуля підтвердив цю інформацію та повідомив, що даний скін на сервері 0.2 заборонений, а також зазначив, що я повинен передати цей скін саме йому.

Крім того, він уточнив, що я маю подати скаргу саме на нього для подальшої передачі ситуації на розгляд вищого керівництва сервера, а саме Головному Адміністратору (ГА) та Заступнику Головного Адміністратора (ЗГА).

Окремо зазначаю, що даний скін знаходився у мене тривалий час. Точну дату отримання назвати не можу, однак орієнтовно це період з 2023 по 2025 рік.

У зв’язку з вищевикладеним прошу:

1. Надати офіційне роз’яснення щодо дозволеності використання даного скіну на всіх серверах Ukrainian GTA.
  2. Перевірити правомірність дій ігрового помічника Вадима Пулі.
  3. У разі остаточного підтвердження заборони — розглянути можливість компенсації за втрачений скін.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Посилання
5. Дата порушення: 06.04.26

Останнє редагування:

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,159
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Відповідно до п. 6.54 правил Ukraine GTA, заборонено носити та зберігати скін державної організації, за що передбачено покарання у вигляді конфіскації. Підстав для компенсації не передбачено, оскільки конфіскація здійснюється згідно з чинними правилами.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі