Розглянуто Виконувати квести вже небезпечно?!За привітання вбивають?хм | D - 70

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
247
Реакції
198
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Амір Легенда ( 96457 )
2. Нікнейм порушника: Джеймс Житомирський ( 73996 )
3. Назва організації порушника: СБУ Києв
4. Суть скарги: Приїхав виконати квест , потім привітав в чаті СБУ побажав гарного дня йому,дочекавшись сокланівця ,постояли подивилися чим займається Служба Безпеки з цікавості ,бо вони ток за останній час ведуть себе як клановці безпредельщики! Потім від них наслухалися Оски та погрози, нам що запрет спілкуватися з СБУ?чи знаходитися в тих місцях?Я ж не провокував а просто запитався і привітався з ним .На його погрозу я ж написав :,, Якби я хтів би я б приїхавби і порушував би з кланом-а саме постріляли б їх,, Потім через деякий час,нам прострелили колеса в ЗЗ, хм у мене зброї не було ,клановець за колеса у відповідь почав стріляти по пану Житомирському.Ну і як завжди з громадяннами спілкуються неповажно копи НПУ СБУ вже в котре.Наведіть порядок,бо вони заохоченно ,як не кафають РП порушуючи так погрожують,Оск. Я думаю вже чи нам почати тулити їх по КД знову - для нас і картелів це неприємно ,що люди в погонах ведуть бесіди з громадянами без всякої поваги а саме часто матами,осками і т.д..Залити просив його на форум-я зробив+вбив мене (прикольно ,а я кщо ми будемо їх вбивати усіх їм сподобається*?((а я забувся ми отлетимо бо фрапса не було а вони праві будуть))**Одні звільнилися,інші ще гірші появилися.Народ не захищають а стріляють !!!Слідуючий раз побажаю інше ...а не гарного настрою)
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
тайм код 1:56 2:27
2)
тайм код 0:52 2:01 2:19 (вбив в придачю кросавчег)
6. Дата порушення: 06.04.2026

Артем Снайпс♡

Заступник Куратора BadCOP | Північна Україна
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
329
Реакції
144
Бали
48
Вітаю. Переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Гравець Джеймс Житомирський [73996] - отримує покарання у вигляді Двух Доган і мут на 30 хвилин.

2.4.
Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів міст/сіл. | Попередження/Догана

2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. |
Попередження/Догана/Звільнення

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

Гравець Олег Житомирський [86117] - отримує покарання у вигляді Деморгану на 120 хвилин.

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн

Гравець Амір Легенда [96457] - отримує покарання у вигляді Деморгану на 90 Хвилин і муту на 15 хвилин.

6.29. "Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. | Мут 30-90 хвилин / Деморган 30-90 хвилин / Бан до 5 днів

5.3. "Caps" - CapsLock - Написання тексту у верхньому реєстрі, до уваги береться також одне слово, крім абревіатур та назв. | Мут до 30 хвилин

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі