Розглянуто №5307 Масові порушення від кланів |FALKENBERG|KRISTALLIK|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мері Ескортнік

Кошовий отаман
Реєстрування
30 Гру 2025
Дописи
10
Реакції
48
Бали
18
1.Ваш нікнейм:Мері Ескортнік
2.Нікнейм порушника: Абдулбек Малідзешвілі,Дарк Вейн,Бодька Домінант,Беруза Самогончік
3.Назва клану порушника:FALKENBERG|KRISTALLIK|
4.Суть скарги:

Ми з друзями приїхали до Київського Епіцентру, після чого гравці почали здійснювати DB (наїзд автомобілем,стрілянина) у зеленій зоні (тайм-код: 0:20).

Після цього з їхньої сторони почалася провокаційна поведінка щодо нас. На відео видно, що протягом певного часу вони відкривали стрілянину в зеленій зоні по автомобілях, що також можна підтвердити ігровим чатом(та прошу прослідкувати за чатом)

Далі гравці з клану FALKENBERG почали стріляти по моєму другові та по мені (тайм-код: 2:25 – 2:40).

Пізніше я здійснила DB автомобілем (свою провину визнаю). У момент (тайм-код: 3:17) адміністратор Соня Келліні видала мені покарання за це порушення, що є справедливим. Однак у цей самий час гравці принижували мене та мою гідність, використовуючи образливі висловлювання від Абдулбек Міладзешвілі, але жодного покарання з їхнього боку видано не було, хоча порушення з їхньої сторони також були очевидними.(тайм-код: 3:17)

Прошу адміністрацію розглянути ситуацію повністю та надати оцінку діям усіх учасників конфлікту.

5.Доказ порушення (скриншот/відео):тиць
6.Дата порушення:06/04/2026

Останнє редагування:

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
414
Реакції
292
Бали
123
Вітаю, шановний гравець Мері Ескортнік!

Вашу скаргу було перенесено до відповідного серверу та розділу для подальшого розгляду.

Владислав Кєлліні

ГС Неоф | Західна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Сер 2022
Дописи
4,075
Реакції
1,024
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.
Гравець Дарк Вейн [ 6827980 ] отримає покарання за:
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 30 хвилин

6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 180 хвилин

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі