Зачинено Для ГА/ЗГА Прошу заметить

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Чураєв

PS. Тільки може бути одна 🖤Чурочка🖤
Реєстрування
14 Сер 2023
Дописи
36
Реакції
69
Бали
23
Вік
31
1. Ваш нікнейм: Влад Чураєв
2. Нікнейм порушника: Джеймс Житомирський
3. Суть скарги: Уже около недели игрок Джеймс Житомирский пытается слить клан OMEGA. Человек подал 3 необоснованных жалобы, а сейчас еще и написал жалобу на Куратора Администрации за якобы неверное рассмотрение. Данный человек пытается мне сделать не добро, через жалобы он пытается избавится меня и делает это через то что считает Внимание ((Чурочка)) Расизм. Прошу заметить. Меня так половина 04 сервера называет, кто меня знает так и называет. Я думаю что он пытается меня слить через пустой скарги его. Так-же когда данному человеку не понравилось что он нарушает, и мы с ребятами отправляем их на форум. Та как они нарушают и мы имеем полное право кидать или в прокуратуру за превышение служебных полномочий или за НПР действия. данный человек пытается со своей компанией слить меня/моих друзей. Прошу сделать или осмотреть данное глупое действие со стороны Житомирских.
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
Чпук
-
Чпук
-
Чпук

5. Дата порушення: взагалом 07.04.2026

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,528
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Стосовно скарги із вильотом, гравець подав скаргу нерозуміючи чи був виліт чи гравець вийшов самостійно, для цього подається скарга, щоб адміністрація вже самостійно перевірила факт порушення.

Стосовно скарги із "Міжнаціональною ворожнечею" тут спірно, тому що дане скорочення може підпадати під порушення даного правила, але як ви кажете "Це ласкове скорочення прізвища", тоді добре

Остання скарга була подана на адміністратора, того не стосується порушенням "Зливу гравця".

Висновок - гравець подав 3 скарги, одна із трьох була відхилена через нерозуміння ласкової форми прізвища, ще одна була на адміністратора яка також набуває статусу відмовлено, остання скарга була написана нерозуміючи чи гравець вийшов самостійно чи стався виліт.

Порушення пункту правил "Зливу гравця" з боку даного гравця не було виявлено.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі