- Реєстрування
- 28 Лют 2024
- Дописи
- 4,030
- Реакції
- 2,699
- Бали
- 253
Загальна інформація
- Будь-який громадянин Східної України, який раніше звернувся до суду та отримав за ухвалою суду матеріальну компенсацію, може залишити заяву до цього розділу Генерального Прокурора Східної України для отримання матеріальної компенсації;
- Розглядати заяви на отримання компенсації у праві лише Голова верховного суду, Верховний суддя, Генеральний Прокурор, його заступник, за їх відсутності – Президент;
- Передавати кошти постраждалому може Голова верховного суду, Генеральний Прокурор і його заступник, за їх відсутності – Президент ;
- Виплати здійснюються згідно з чинною Конституцією.
- Гроші видаються із скарбниці Східної України
Форма заяви
Офісу Генеральної Прокуратури Східної України
Від *Ім'я Прізвище*, громадянина Східної України
Від *Ім'я Прізвище*, громадянина Східної України
Заява
Я, "Ім'я Прізвище", громадянин Східної України, прошу розглянути мою заяву на отримання
матеріальної компенсації за позовною заявою на Ім'я Прізвище.
До своєї заяви прикріплюю свої дані:
1. Ксерокопія паспорта (скріншот паспорту):
2. Адреса електронної пошти (ваш discord):
3. Копія позовної заяви (посилання):
Я, "Ім'я Прізвище", громадянин Східної України, прошу розглянути мою заяву на отримання
матеріальної компенсації за позовною заявою на Ім'я Прізвище.
До своєї заяви прикріплюю свої дані:
1. Ксерокопія паспорта (скріншот паспорту):
2. Адреса електронної пошти (ваш discord):
3. Копія позовної заяви (посилання):
Дата: __.__.____
Підпис:
Підпис:
Примітка:
- заяви перевіряються в порядку черги, але не більше 2-х діб;
- У разі, якщо з якихось причин Генеральний прокурор, його заступники та Президент відсутні, заяви можуть бути перевірені Офісом Президенту;
- У разі, якщо заяви залишаються не перевіреними багато часу, то заявник має право написати позовну заяву на офіційному порталі на Генерального, його Заступника.