Діма Потужний
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 2 Чер 2025
- Дописи
- 37
- Реакції
- 98
- Бали
- 23
- Вік
- 32
1. Ваш нікнейм: Діма Потужний
2. Нікнейм порушника: Ден Мельник, Іван Рубінштейн, Артур Екстезі
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Мене закафали просто так, в мене не було розшуку, ніяких підстав для затримання. Прошу надати покарання данним гравцям. Ден Мельник використовує мікрофон і там чутно, що розмовляє чоловік, хоча скін жіночий. РП біографії у даної людини немає. Прошу заблокувати даного гравця до зміни статі. Також мене обшукали і конфіскували всю зброю, хоча на форумі в мене є дісний дозвіл до 23.04.2026, я сказав про це робітникам СБУ, але їх це не зупинило. Прошу повернути мені всю зброю, або конфіскувати втрати. Іншим прошу видати покарання за співучасть
Таймкоди:
0:49 - Ден Мельник використовує мікрофон
4:12 - Звірив фото з паспорта з фото підозрюваного і якимось чудом зійшлось
5:37 - Вилучив зброю
5. Доказ порушення (скриншот/відео): відео
6. Дата порушення: 08.04.2026
2. Нікнейм порушника: Ден Мельник, Іван Рубінштейн, Артур Екстезі
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Мене закафали просто так, в мене не було розшуку, ніяких підстав для затримання. Прошу надати покарання данним гравцям. Ден Мельник використовує мікрофон і там чутно, що розмовляє чоловік, хоча скін жіночий. РП біографії у даної людини немає. Прошу заблокувати даного гравця до зміни статі. Також мене обшукали і конфіскували всю зброю, хоча на форумі в мене є дісний дозвіл до 23.04.2026, я сказав про це робітникам СБУ, але їх це не зупинило. Прошу повернути мені всю зброю, або конфіскувати втрати. Іншим прошу видати покарання за співучасть
Таймкоди:
0:49 - Ден Мельник використовує мікрофон
4:12 - Звірив фото з паспорта з фото підозрюваного і якимось чудом зійшлось
5:37 - Вилучив зброю
5. Доказ порушення (скриншот/відео): відео
6. Дата порушення: 08.04.2026