Розглянуто Оскарження вироку

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма Потужний

Кошовий отаман
Реєстрування
2 Чер 2025
Дописи
36
Реакції
98
Бали
23
Вік
32
1. Ваш нікнейм: Діма Потужний
2. Нікнейм адміністратора: Ярослав Свиридов
3. Суть скарги: Не згоден з винесенням вердикта даного адміністратора. Якщо в мене активне орієнтування по системі "Замовлень" в мене повиннен бути розшук, тобто біля міні карти повинна бути зірка. Її не було. Також Свиридов ніяк не прокоментував той фактор, що людина, яка розмовляла в мікрофон на відео - це чоловік, а скін жіночий, при чому у цієї людини немає РП біографії. Далі, якщо в мене перед переміщенням в ізолятор забирають всю зброю, то який тоді сенс від ліцензій на зберігання зброї, яка в мене є? Прошу переглянути скаргу і винести дійсно справедливий вирок і повернути мені або зброю або гроші
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): скарга ліцензії
5. Дата порушення: 08.04.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,521
Реакції
1,628
Бали
253
Вітаю
Згідно з установленими правилами, зброя та інші заборонені предмети підлягають обов’язковому вилученню незалежно від наявності відповідної ліцензії. Тобто такі предмети конфіскуються у будь-якому випадку.

Водночас наявність дійсної ліцензії на зберігання зброї звільняє особу від застосування кримінальної відповідальності. Це означає, що щодо неї не відкривається кримінальне провадження та не ініціюється розшук за відповідною статтею.

Така практика зумовлена необхідністю забезпечення безпеки: усі потенційно небезпечні предмети вилучаються з метою запобігання можливим правопорушенням, зокрема в умовах ізолятора тимчасового тримання.
Тобто якщо би вас затримали просто на вулиці через те що у вас в руках зброя чи при продажі її, то ніякого негативного наслідку для вас це не зіграло.

Рп біографія у гравця є та вона схвалена

Очікуємо відповіді від ГА та ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі