Розглянуто Для ГА Андрія Берлінова та інформація для гравців UG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Шевеченко

Шановний гравець
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
84
Реакції
40
Бали
23
Вітаю, Андрій​
Сьогодні ця тема стосується для керівника сервера 04 Північна Україна, а саме вас Андрій
Я хочу дізнатися від вас та дати роз'яснення навіщо в нас є скарги на форумі якщо такий гравець як Павло Макиха може мати собі угодних адмінів та доводити свою правоту в особистих повідомленнях телеграм або інших каналах зв'язку
Весь цей час мене стосувалось як учасник партії Демос тобто покарання які були для партії також зачіпало і мене тому скарга не від 3 лиця

Х
очу дати всім пояснення що таке покарання і для чого воно взагалі інсує
Покарання гравців рахрахована на кару, виправлення засудженого та запобігання новим злочинам
І тут важливий момент
Коли людину в чомусь звинувачують, їй надають докази одразу а не в особисті повідомлення судді і на цьому принципі і існують покарання в UG
Що я маю на увазі і для чого це все пишу

Зі скарги тик гравець Павло Макиха не скривав що всю наявну інформацію порушення від партії він написав в особисті повідомлення
Зі скарги тик по словам Олі знову був слід Павло Макихи і знову порушення десь було доведено поза форуму
Трохи прояснень по темі

Я весь час займаю посаду Радника ВРУ і по більшості моя робота на форумі, я часто можу побачити помилки законів які я активно піднімаю в питання їх вирішення в тому числі Демос.
АЛЕ проблема встає коли я не маю точної інформації як в цих двох скаргах, як партійця я взагалі не розумів за що видавали покарання і що треба робити, щоб
цього не повторилось задля збереження парламенту та його цілісність

Про Павло Макиху:
Очевидно що гравець цілонаправлено знаходить до чого можна докопатись саме до партії і кому що він пише мені невідомо, нагадаю що в нього є видано покарання за оман Адміністрації що довільно такі дивно бо з таким покаранням адміни все одно його слухають а не відправляють на форум
Наслідки історії:
На сьогодні Андрій партія Демос припинила свою діяльність і за такого тиску.
Ми як гравці партії розуміємо що кожен гравець має право подавати скаргу якщо є порушення, але що на практиці, всіма діями які були допущені в адмін составі ви подарували Павлу Макихі особисту перемогу де він мабудь вже надів на себе корону переможця ДОКАЗИ ДОКАЗ2
А що саме страшне вся історія заділа 22 участника партії які також мають право подати скаргу на тиск про їхню партнійну діяльність
Тобто це Андрій поразка для адмін состава який допустив цю проблему та не зміг вирішити її
ЕПІЛОГ:
Я як гравець вам також писав в особисті повідомлення про правопорушення адміна але це зроблено було щоб не розколювати ваш адмін состав та не висвітлювати подію для всіх. тобто мої наміри були во блага

Дії Павло Макихи ні як не можуть логічно вписатись окрім наміру зливати Ольгу але це не мені вирішувати і я не за цим пишу цю скаргу
Пан Павло сам розуміє навіщо він це робить та ніколи не признає це тому що наша діяльність його не як не стосувалась

Дії Олі зачинити партію не було цілонаправлено на цю скаргу, особисто скажу що це було емоційне рішення що сильно стурбувало мене не як гравця а як людину,проте вся партія розуміла що цей день все одно настане і за дії Павла та рішення адмінів.

Як партія ми показали дуже круту активність на сервері, мабуть, ніхто раніше навіть такого не робив на сервері та якщо чесно весь наш парламент один із найкращих на UG але маємо що маємо

Всі ми знаємо що репутація Олі не найкраща особисто з нею проблем не було, але це не дає право тиснути на гравця та доводити людину

Партія не намагається знайти виправдення або маніпулювати МИ хочемо правди яку ми заслуговуємо

Фактично парламент зазнав критичної шкоди на яку треба великий час на одужання тим паче ця бюрократія зі заявками на форумі
Нажаль я не можу висвітлювати жахливі наслідки яку зазнала Ольга і за етнічних норм, на це складно дивитися зі сторони
Питання до вас Андрій як нам бути гравцям після всіх фактів які я навів:
1. Чому скарги Павла Макихи пропускали поза форумом? Що там за такі докази що не можно їх написати на форум, та як отримати в майбутньому докази на правопорушення партій без скарги на форум
2. Що буде якщо я буду особисто і за принципу писати адмінам в особисті повідомлення скарги на гравців а не на форум
3. Які дії ви зробити щоб цій проблеми більше не було
4. Для чого інсує форум зі скаргами, та яка може бути причина писати в особисті повідомлення а не на форумі

Дякую всім від лиця партії Демоса що були з нами та вибачаємось якщо комусь принесли труднощі

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,528
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Скарги приймаються виключно через форум, скарги із критичними порушеннями у більшості випадках можуть бути прийняті через особисті повідомлення лише із дозволом керівництва.
Із адміністраторами які приймають подібні скарги через особисті повідомлення буде проведена бесіда та застосовано штрафні санкції.
Надіємось більше не буде подібних випадків.
Гарної ночі.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі