Розглянуто Обман / невиплата боргу за RP договором

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Александер Андер

Поважний гравець
Реєстрування
25 Вер 2024
Дописи
130
Реакції
128
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Алесандр Андер 17717
2. Нікнейм порушника: Олег Сігми 25832
3. Суть скарги: Обман / невиплата боргу за RP договором
4. Доказ порушення (скриншот/відео): ТУТ, ТУТ 2
5. Дата порушення: 09.04.2026

Александер Андер

Поважний гравець
Реєстрування
25 Вер 2024
Дописи
130
Реакції
128
Бали
48
Я прошу максимального покарання для даної особи, а саме — 6000 днів блокування. Також прошу заблокувати всіх, хто допомагав йому з передачею або виведенням коштів чи майна. Окрім цього, прошу повернути мені мої кошти у розмірі 50кк.

Я є доброю людиною і ніколи не відмовляю в допомозі або в наданні можливості реалізувати чиїсь мрії. Неодноразово надавав безвідсоткові позики, а також допомагав гравцям, які дійсно цього заслуговують. Однак через подібні ситуації бажання взаємодіяти з іншими гравцями зникає.

Шахраї, які безкарно грають на твінках, а також ситуації, коли людям не повертають чесно зароблені кошти, суттєво псують загальне враження від гри.

Тому прошу серйозно поставитися до покарання даного гравця та всіх причетних до цього.

Данило Яворівський

Адміністратор|06 Подільский Край🥷
Адміністратор
Реєстрування
16 Тра 2025
Дописи
263
Реакції
89
Бали
73
:ukrainegta:
Вітаю, шановний гравець!

Зв'яжіться зі мною в Особистих Повідомлень Discord, або Telegram:

TELEGRAM: @yavorivsky_gta_ukraine

DISCORD: yavorivsky_gta_ukraine

Данило Яворівський

Адміністратор|06 Подільский Край🥷
Адміністратор
Реєстрування
16 Тра 2025
Дописи
263
Реакції
89
Бали
73
:ukrainegta:
Вітаю, шановний гравець!

Гравець [25832] Отримує покарання:

11.8. "RP/NonRP шахрайство" - Заборонено будь-як обманювати гравців, здійснювати спроби ловлі на неуважності, приховування подробиць або особливостей ігрового майна (є винятки, також обліковий запис може бути додатково обнулено при першому порушенні за рішенням головного адміністратора). | Бан 14 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом, при повторному порушенні Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) + Бан 30 - 6000 днів з конфіскацією майна, отриманого обманом

Примітка:

Нажаль повернення майна не можливе.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі