Відмовлено Тільки для ГА і ЗамГа

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Nikolas

Козак
Реєстрування
26 Вер 2023
Дописи
3
Реакції
15
Бали
8
1. Ваш нікнейм:Василь Копито
2. Нікнейм адміністратора:Віталій Петришин,Анастасія Коревті
3. Суть скарги:
Я довго грав на Ukraine GTA на 05 сервері. Потім Юра Задорожний пішов із проєкту та почав обзивати мене. Я запитав, навіщо йому майно, якщо він більше не грає, і запропонував 20 злотих. Він сказав, що подумає — на доказах це все є. Пізніше він відповів, що це забере Сьома Альбертович, і я це зрозумів.

До цього мене та мій клан також ображали. З мого боку було порушення — неповажне ставлення до адміністрації (п. 4.10). Я визнаю це порушення.

Проте валюту я не продавав, тому вважаю, що правило 7.4 тут не порушував. Також з мого боку не було погроз адміністрації, тому правило 7.10, на мою думку, також не було порушене.

Я вважаю, що отримав занадто суворе покарання. Прошу вибачення за свою поведінку та неповажне ставлення. Усі дії, які відбувалися (зокрема й бомбер-дзвінки), були узгоджені між мною та Юрою Задорожним.

Наскільки мені відомо, зараз Юра продовжує грати на 03 сервері.

Ще раз прошу вибачення за всю ситуацію. Сподіваюся на перегляд покарання та справедливе рішення. Готовий зробити висновки та більше не порушувати правила. За всіма подробицями готовий відповісти в Discord.

Також люди в житті роблять помилки, за які потім жалкують.

Прошу взяти до уваги, що це моє друге покарання за весь час.

З Повагую Василь Копито
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:03.02.2026

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,539
Реакції
2,312
Бали
253
Вітаю, з вами було неоднарозово розмова щодо цієї ситуації, від того що ви спамите як в особисті так і дзвінками нічого не зміниться і покарання буде навпаки продовжуватись. Також ви самі зізнавались у скоєному порушені і там не приймав участь Юра Задорожний. Щодо спроби продажу ігрової валюти - вас покарано не за пункт 7.4, а за 11.1, котра теж вважається порушенням:
11.1. Забороняється спроба продажу, продаж, передача, обмін ігрових / віртуальних товарів на реальні гроші / не ігрові предмети, продаж акаунтів, а також здійснення цих дій як на сервері, так і поза сервером.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі