Розглянуто Для Головного Адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Пальма Хелл

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
565
Реакції
533
Бали
113
1. Ваш нікнейм: Соня Пальма
2. Нікнейм адміністратора: Василій Голобородько, Кирил Вербицький, Адам Квенті
3. Суть скарги: Сьогодні стоявши АФК та нікого не чіпавши, підійшовши до компа я побачив, що навколо мене стоїть 5 адміністраторів.
Поцікавившись в них що ім треба вони мені сказали, що ніби то в мене Нон Рп нікнейм, або мій нікнейм не співпадає з моєю статтю. Хочу наголосити що зараз в 2026 році людина має вільний вибір того як називати свою дитину, або якщо ж людині не подобається ім'я вона після досягнення 18 років може змінити його.
Я повідомив адміністраторам що наразі я відіграю РП Жінки-Транса. Коли маючи чоловіче тіло я насправді згідно канонами РП є жінкою.

Адміністратори взагалі не бажали слухати мою думку та пояснення, а просто кричали в мікрофон заперечуючи кожне моє слово.
У колі цих адміністраторів стояв Василій Голобородько, ім'я якого порушує правила UKRAINE GTA, а саме
3.4. Заборонено використання нікнеймів за наступними критеріями, є виключення. | Примусова зміна нікнейму / Вічний деморган до самостійної зміни нікнейму за допомогою донат-послуги.
Примітка : - присутні російські літери / російськомовний нікнейм.
Імені "Василій" в українському паспорті я ніколи не бачив, бо в українській мові існує ЛИШЕ ім'я "Василь"

Продовживши діалог адміністратор Адам Квенті порекомендував мені "ходити по вулиці та знайомитись з людьми", на що я хочу сказати що за все своє 18-річне життя я НІКОЛИ НЕ БАЧИВ В РЕАЛЬНОМУ ЖИТТІ ІМ'Я "Василій" в українській мові.

Біографія, яку так просили адміністратори є тут

Прошу випустити мене з деморгану, а також змінити ім'я Василію Голобородько на Василь
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): фото
5. Дата порушення: 09.04.26

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,640
Реакції
1,085
Бали
253
Вітаю
Очікуйте розгляду біографії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі