Відмовлено Вирішення ситуації || Виключно для Олега Галицького (Керівника проекту)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Ашваганда

Західна Україна
Реєстрування
25 Січ 2025
Дописи
144
Реакції
75
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Максим Ашваганда;

2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький;

3. Суть скарги: Вітаю, Олег Галицький. Звертаюся до Вас з метою оскарження та вирішення моєї ситуації. Питання має індивідуальний характер і стосується моєї колишньої посади Куратора адміністрації.

Я маю ґрунтовні докази та пояснення того, що мої дії не несли шкоди проекту, а сервер, про який йшла мова, не є актуальним. Оскільки в цій справі є конфіденційні деталі, які я хочу продемонструвати особисто,
прошу запросити мене у Voice для прямого діалогу.

Важливо:
Прошу, щоб дану тему не закривали ГА або ЗГА. Скарга адресована виключно Керівнику проекту, оскільки лише з Вами я прагну вирішити це питання та надати всі пояснення. Буду очікувати на Вашу щиру відповідь та, за можливості, домовленість про час зустрічі у Voice. Готовий зайти в Discord у будь-який зручний для Вас час.

Зв'язок зі мною:

• Discord: makson4ik444_49164 (залишаю для зв'язку)
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -;

5. Дата порушення: 21.02.2026;

Останнє редагування:

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,159
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Будь-яка взаємодія чи співпраця зі сторонніми проєктами є неприпустимою та розцінюється як критичне порушення зі сторони адміністратора, надані пояснення на "неактуальність" іншого проєкту не змінюють суті порушення, оскарженню подібні дії не підлягають.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі