Відмовлено Вирішення ситуації || Виключно для Олега Галицького (Керівника проекту) || ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ ГА ТА ЗГА НЕ ЗАКРИВАТИ ДАНУ ТЕМУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Ашваганда

Західна Україна
Реєстрування
25 Січ 2025
Дописи
144
Реакції
75
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Максим Ашваганда;
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький;
3. Суть скарги:

Спеціально для Керівника проекту - Олега Галицького. Прохання до ГА/ЗГА не закривати, а передати на розгляд!!!!!!

Вітаю, пане Олег. Я почув позицію адміністрації щодо неприпустимості взаємодії зі сторонніми ресурсами. Я не намагаюся виправдати саме порушення - я визнаю, що формально регламент був порушений.

Проте, я звертаюся до Вас не як до «судді», а як до Керівника, який бачив мою роботу на посаді Куратора. Моя ситуація - це не зрада проекту, а прикра помилка в оцінці важливості ресурсу, який вже давно не існує як конкурент.

Чому я прошу про перегляд:

• Я віддав проекту величезну кількість часу та сил, працюючи на посаді Куратора. Навіть, якщо звернути увагу на мій підпис та награнні години я дійсно відіграв багато часу. Також я робив достатньо донатів, що також приносило велику користь проекту. Моя компетентність та знання внутрішніх процесів можуть принести користь UKRAINE GTA і надалі.

Щире каяття: Я повністю усвідомив свою помилку. Взаємодія була помилковою, і я готовий понести будь-яке інше покарання (деморган, тривалий бан, пониження), окрім перманентного «чорного списку».

• У мене є аргументи, які я можу надати лише у Voice. Це деталі, які покажуть, що мої наміри ніколи не були ворожими до нашого проекту.

Я прошу Вас лише про одну коротку розмову. Дайте мені можливість довести, що я залишаюся відданим UKRAINE GTA. Кожен має право на помилку, особливо якщо за плечима - місяці бездоганної служби.

Сподіваюся на Вашу мудрість та другий шанс.

• Зв'язок: makson4ik444_49164
4. Доказ: -;
5. Дата: 21.02.2026;

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,159
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Відповідь була надана в цьому оскарженні.
Вчинені Вами дії не дають жодних підстав для пом’якшення чи перегляду. Те, що Ви подаєте як "пом’якшувальні обставини", такими не є. Покарання видано обґрунтовано та остаточно, оскарженню не підлягає.
Очікуйте відповіді від Керівника.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі