Максим Ашваганда
Західна Україна
- Реєстрування
- 25 Січ 2025
- Дописи
- 144
- Реакції
- 75
- Бали
- 33
1. Ваш нікнейм: Максим Ашваганда;
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький;
3. Суть скарги:
Спеціально для Керівника проекту - Олега Галицького. Прохання до ГА/ЗГА не закривати, а передати на розгляд!!!!!!
Вітаю, пане Олег. Я почув позицію адміністрації щодо неприпустимості взаємодії зі сторонніми ресурсами. Я не намагаюся виправдати саме порушення - я визнаю, що формально регламент був порушений.
Проте, я звертаюся до Вас не як до «судді», а як до Керівника, який бачив мою роботу на посаді Куратора. Моя ситуація - це не зрада проекту, а прикра помилка в оцінці важливості ресурсу, який вже давно не існує як конкурент.
Чому я прошу про перегляд:
Щире каяття: Я повністю усвідомив свою помилку. Взаємодія була помилковою, і я готовий понести будь-яке інше покарання (деморган, тривалий бан, пониження), окрім перманентного «чорного списку».
Я прошу Вас лише про одну коротку розмову. Дайте мені можливість довести, що я залишаюся відданим UKRAINE GTA. Кожен має право на помилку, особливо якщо за плечима - місяці бездоганної служби.
Сподіваюся на Вашу мудрість та другий шанс.
5. Дата: 21.02.2026;
2. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький;
3. Суть скарги:
Спеціально для Керівника проекту - Олега Галицького. Прохання до ГА/ЗГА не закривати, а передати на розгляд!!!!!!
Вітаю, пане Олег. Я почув позицію адміністрації щодо неприпустимості взаємодії зі сторонніми ресурсами. Я не намагаюся виправдати саме порушення - я визнаю, що формально регламент був порушений.
Проте, я звертаюся до Вас не як до «судді», а як до Керівника, який бачив мою роботу на посаді Куратора. Моя ситуація - це не зрада проекту, а прикра помилка в оцінці важливості ресурсу, який вже давно не існує як конкурент.
Чому я прошу про перегляд:
- Я віддав проекту величезну кількість часу та сил, працюючи на посаді Куратора. Навіть, якщо звернути увагу на мій підпис та награнні години я дійсно відіграв багато часу. Також я робив достатньо донатів, що також приносило велику користь проекту. Моя компетентність та знання внутрішніх процесів можуть принести користь UKRAINE GTA і надалі.
Щире каяття: Я повністю усвідомив свою помилку. Взаємодія була помилковою, і я готовий понести будь-яке інше покарання (деморган, тривалий бан, пониження), окрім перманентного «чорного списку».
- У мене є аргументи, які я можу надати лише у Voice. Це деталі, які покажуть, що мої наміри ніколи не були ворожими до нашого проекту.
Я прошу Вас лише про одну коротку розмову. Дайте мені можливість довести, що я залишаюся відданим UKRAINE GTA. Кожен має право на помилку, особливо якщо за плечима - місяці бездоганної служби.
Сподіваюся на Вашу мудрість та другий шанс.
- Зв'язок: makson4ik444_49164
5. Дата: 21.02.2026;