Розглянуто Оскарження // Петро Коваленко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петро Коваленко

Поважний гравець
Реєстрування
19 Чер 2023
Дописи
156
Реакції
121
Бали
88

Форма подачі скарг:

1. Ваш нікнейм: Петро Коваленко
  2. Нікнейм адміністратора: Монтіп Коваленко
  3. Суть скарги:
    Звертаюся з проханням переглянути рішення щодо недовіри до мене, яка була сформована після ситуації, що сталася близько 3 років тому. На той момент мені було 13 років, і я визнаю, що допустив серйозні помилки та ставився до своїх обов’язків недостатньо відповідально.
Я не заперечую своїх порушень у минулому, але хочу звернути увагу на те, що з того часу пройшло багато часу, і я значно змінився. Я зробив висновки зі своїх дій та більше не допускав подібних ситуацій.

За рекомендаціями адміністрації, щоб довести свою відповідальність, я займав керівну посаду — у 2025 році був заступником лідера та повністю відстояв свій термін без порушень. Я намагався показати, що став більш серйозно ставитися до відповідальності та довіри.

Також я звертався до керівника проєкту, і отримав відповідь, що мені потрібно подати оскарження на форумі 06 серверу, і якщо зі мною будуть готові співпрацювати — мені нададуть таку можливість.

У зв’язку з цим прошу переглянути рівень довіри до мене та, за можливості, зняти або пом’якшити недовіру. Я готовий і надалі доводити своїми діями, що змінився та заслуговую на шанс.

1. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): (додаю скріншоти) тік
  2. Дата порушення: близько 3 років тому

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,055
Реакції
722
Бали
253
Вітаю.
Уважно переглянувши Вашу історію, дії та покарання повідомляю наступне:
Наразі ми Не готові з Вами співпрацювати як Адміністратора через присутність Критичних порушень.
Ви можете проявити себе в державних організаціях, вступіть до ЗСУ та підвищитесь до 8 звання з дотриманням Усіх КД, при досягненню 8 звання — Подайтесь на 9 звання, за рішенням ГС/ЗГС Держ Ви зможете податись на 11 звання.
При гарній характеристиці від ГС/ЗГС Держ на 11 званні — ми перерозглянемо Ваше оскарження та надамо нову відповідь за результатом Ваших дій.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі