Розглянуто Не вірне видане покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
240
Реакції
69
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Ернест Наливайко
2. Нікнейм адміністратора: Алекс Карпатиченко
3. Суть скарги: Я взяв замовлення на 500к виїхав з зеленої зони тобто за територію ТК потім по мені почали стріляти ні за що, я викликав адміністратора прийшов адміністратор *Алекс Карпатиченко* Я кажу що спек ДМ він дивився я під*їхав до людини та запитую для вияснення проблеми нащо він по мені стріляв без вагомої причини він почав говорити що я помилився і тому подібне, і запитую ви давно не були на форумі? Навіщо ви стріляєте по людях у відповідь я нічого не почув від данного гравця потім він вбиває вже мене, та мені дають після цього покарання у вигляді мута на 80 хвилин за провокації. Таке питання до розглядача цієї скарги де там була провокація якщо я в людини запитував для чого та навіщо він це робив тут не було взагалі провокацій щоб видавати мені покарання у вигляді мута ще й на 80 хвилин. Попрошу переглянути відео-доказ у данного адміністратора який видавав покарання! Попрошу повернути компенсацію за цей мій заказ.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Тут
5. Дата порушення: 11.04.2026

Олег Яворівський

Старший Адміністратор 06
Старший Адміністратор
Реєстрування
2 Бер 2025
Дописи
1,282
Реакції
229
Бали
203
Вітаю, Шановний Гравець!
Уважно розглянувши вашу скаргу та відеодокази прикріплені до неї та докази від Адміністратора.

Можу винести наступний вердикт:

На відеодоказі наданим Адміністратором, Алексом Карпатиченком, провокативних дій з вашого боку не зафіксовано.
Проте було виявлено MG за що ви вже отримали покарання, а також неповажне ставлення до гравця Іллі Гаманчука [35340].
Рекомендую надалі дотримуватися більш коректної поведінки у спілкуванні з іншими гравцями та утриматися від висловами з приводу форуму, оскільки це може розцінюватися як провокація.

Адміністратор Алекс Карпатиченко припустився неточності при видачі покарання, у зв’язку з малою кількістю досвіду на посаді.

З Адміністратором буде проведено додаткове навчання.

Покарання буде перевидано.

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,032
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
Куратор Адміністрації надав відповідь вище.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі