Розглянуто Порушення правил

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сем Босс

Отаман
Реєстрування
15 Сер 2024
Дописи
22
Реакції
33
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Сем Босс
2. Нікнейм порушника: 80644 Маркіян Сологуб
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Даний працівник Приїхав на ТК і без всяких підстав затримав мене при тому що в мене не було розшуків.
Він не показавши документи обшукав і приписав статті просто так аби мене посадити. Так як я знаходжусь у Клані ASGARD я підозрюю що він садить саме наших співклановців через особисту неприязність.
Прошу Суворо покарати даного працівника за такі дії і повернути мені речі які він вкрав:
Золота петрушка 24 шт
М4 10шт
Снайперська гвинтівка 3шт на15 патронів
Снайперська гвинтівка 2шт на30 патронів
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 11.04.2026

Матвій Сологуб.

Старий Нік : Маркіян Сологуб
Реєстрування
12 Лип 2024
Дописи
73
Реакції
91
Бали
23
1771358015677.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
11/04/26.

Повідомлення від Центрального Управління СБУ у м.Києві!

Вітаю , шановний Громадянин , затримано вас було за статтею 50 ККУ ( Кримільного Кодексу України ) відповідно до цього я надавав вам близько 3-4 попередження я гнався за вами ще з кордону! також на вас було накладене переслідування завдяки якому я вас знайшов та затримав
Після Затримання та прибуття до ЦУ НПУ м.Києва я представився а також показав вам мій жетон! відповідно до статті 9 пункту 2 ЗУ " Про Державну Таємницю" :

Стаття 9. Перелік інформації, що становить державну таємницю

До державної таємниці відноситься:
  1. Документація Служби Безпеки України;
  2. Особисті дані працівників Служби Безпеки України, зокрема службове посвідчення. Працівники Служби Безпеки під час виконання службових завдань зобов’язані закривати своє обличчя маскою (виключення - НАСБ, Полковники, Генерал)
Поверхневу перевірку було проведено згідно статті 9.4 КПКУ , а переглянувши Реєстер ліцензій вас там не було : Електронний портал з діючими ліцензіями:
Стаття з КПКУ :

Стаття 9. Поняття поверхневої перевірки.

1. Поверхнева перевірка — це превентивний захід зі здійснення візуального огляду особи, проведенням по поверхні вбрання особи рукою, спеціальним приладом або засобом, візуальним оглядом речі або транспортного засобу.

2. Правоохоронець або військовослужбовець може здійснювати поверхневу перевірку речі або транспортного засобу:

1) якщо існує достатньо підстав вважати, що в транспортному засобі знаходиться правопорушник або особа, свобода якої обмежується в незаконний спосіб;
2) якщо існує достатньо підстав вважати, що в транспортному засобі знаходиться річ, обіг якої заборонено чи обмежено або яка становить загрозу життю чи здоров’ю такої особи або інших осіб;
3) якщо існує достатньо підстав вважати, що річ або транспортний засіб є знаряддям вчинення правопорушення та/або знаходиться в тому місці, де може бути скоєно кримінальне правопорушення, для запобігання якого необхідно провести поверхневу перевірку;
4). здійснюється перед поміщенням громадянина до ізолятора тимчасового тримання (ІТТ).

Докази 001

Докази 002

Вкладення

• 1771358015677.png
    1771358015677.png
    50 Кб · Перегляди: 10
Останнє редагування:

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
857
Реакції
445
Бали
123
Вітаю!
Розглняувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець #100388 отримає покарання за порушення правил проекту. (Мут 60)
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.

Порушень з боку співробітника СБУ не побачив. Якщо ви не згодні з діями співробітника СБУ ви можете подати Позивну заяву до прокуратури.

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі