Євген 777
Новий гравець
- Реєстрування
- 15 Жов 2025
- Дописи
- 2
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
До Офісу Генерального прокурора України
Заявник:
ПІБ: Гетьманенко Євген
Місце проживання: м. Київ
Контактний номер: +380-98-105-92-78
Електронна пошта: hanter2548
ЗАЯВА
Я, Гетьманенко Євген, звертаюсь із заявою щодо порушення процесуальних норм співробітником СБУ, а саме підполковником Святославом Логіновим, під час проведення допиту.
11.04.2026 року о 20:12 щодо мене проводилися процесуальні дії у вигляді допиту. Під час проведення зазначених дій я перебував у спеціальному одязі та балаклаві, що унеможливлювало встановлення моєї особи.
Співробітник СБУ не вжив жодних заходів щодо встановлення особи, а саме не вимагав зняти маску, що є порушенням процесуального порядку проведення допиту та встановлення особи підозрюваного.
Вважаю, що такі дії (бездіяльність) є неприпустимими та можуть вплинути на законність подальших процесуальних рішень.
Прошу:
1. Провести службову перевірку щодо дій співробітника СБУ.
2. Надати правову оцінку його діям.
3. Притягнути винну особу до дисциплінарної відповідальності.
До заяви надаю відеозапис як доказ:
11.04.2026
Підпис: ________
Заявник:
ПІБ: Гетьманенко Євген
Місце проживання: м. Київ
Контактний номер: +380-98-105-92-78
Електронна пошта: hanter2548
ЗАЯВА
Я, Гетьманенко Євген, звертаюсь із заявою щодо порушення процесуальних норм співробітником СБУ, а саме підполковником Святославом Логіновим, під час проведення допиту.
11.04.2026 року о 20:12 щодо мене проводилися процесуальні дії у вигляді допиту. Під час проведення зазначених дій я перебував у спеціальному одязі та балаклаві, що унеможливлювало встановлення моєї особи.
Співробітник СБУ не вжив жодних заходів щодо встановлення особи, а саме не вимагав зняти маску, що є порушенням процесуального порядку проведення допиту та встановлення особи підозрюваного.
Вважаю, що такі дії (бездіяльність) є неприпустимими та можуть вплинути на законність подальших процесуальних рішень.
Прошу:
1. Провести службову перевірку щодо дій співробітника СБУ.
2. Надати правову оцінку його діям.
3. Притягнути винну особу до дисциплінарної відповідальності.
До заяви надаю відеозапис як доказ:
11.04.2026
Підпис: ________