Розглянуто ДЛЯ ОЛЕГА ГАЛИЦЬКОГО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вільям Уoкер

Програш-це лише урок, який готує нас до перемоги
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
104
Реакції
117
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Вільям Уокер
2. Нікнейм адміністратора: Адміністрація яка приймала рішення до змін правил (ГА та ЗГА не в межах перевіряти скарги на керівництво)
3. Суть скарги:
Хочу подати скаргу щодо вимог до відеофіксації процесу ловлі майна, а саме обов’язкового запису за 10 хвилин до події та 5 хвилин після неї. Вважаю дане правило неефективним і таким, що не враховує реальні технічні особливості. Зокрема, у моєму випадку системний відкат фізично не може тривати 15 хвилин, як це передбачено у вимогах до відео. Відповідно, вимога запису такого тривалого проміжку часу не має практичного сенсу та не відображає реальної ситуації. Фактичний процес відкату відбувається значно швидше, і це можна чітко зафіксувати навіть у коротшому відеофрагменті. Тому вимога щодо обов’язкових 15 хвилин запису створює зайві труднощі для користувачів, не підвищуючи при цьому об’єктивність перевірки. Прошу переглянути дану норму або адаптувати її з урахуванням реальних технічних умов, щоб забезпечити більш справедливий та ефективний підхід до перевірки відеодоказів. Прошу вас зробити переробку правил та повернути мені бізнес. Уточню, що адміністрація не захотіла перевіряти відкат та хоча все було по правилам!!!! ( У адміністратора Марта Гутник є на відкаті, що я приїхав меньше чим за 15 хвилин, тому навіть так бізнес не можу бути конфіскован)
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Можу надати тільки для Олега Галицького

5. Дата порушення: 13.04.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі