- Реєстрування
- 2 Бер 2024
- Дописи
- 1,214
- Реакції
- 1,086
- Бали
- 253
📄 ЗВІТИ ГЕНЕРАЛЬНОГО ПРОКУРОРА УКРАЇНИ
🔸 У разі тимчасової відсутності Генерального Прокурора України, звіт подається його Заступником або іншим представником Прокуратури.
🔸 Звіт адресовано Президентові України та оформлюється у текстовому вигляді (не списком) за наведеною структурою.
🖊️ ЗРАЗОК ОФІЦІЙНОГО ЗВІТУ:
Президенту України
Віталію ЮЩИКУ
Генерального Прокурора України
Ім'я ПРІЗВИЩЕ
Віталію ЮЩИКУ
Генерального Прокурора України
Ім'я ПРІЗВИЩЕ
ЗВІТ
За період з хх.хх.хххх по хх.хх.хххх, Офісом Генерального прокурора України було здійснено:
- У рамках наглядової та процесуальної діяльності зареєстровано ХХ нових кримінальних провадження, з яких ХХ передано до суду. Прокурорами було забезпечено супровід досудового розслідування у справах особливої тяжкості, що мають високий суспільний резонанс.
- На звітний період кількість діючих прокурорів склала ХХ осіб. Протягом цього часу виявлено ХХ проблемні ділянки у взаємодії з Національною Поліцією України/Службою Безпекою України тощо.
- Здійснено ХХ комплексних прокурорських перевірок у межах службового контролю. За їх результатами було видано Х подань, Х приписи та Х офіційних застереження щодо усунення виявлених порушень.
Офіс Генерального прокурора надалі продовжує забезпечувати неухильне дотримання законності, захист прав громадян та інтересів держави.
Дата: ХХ.ХХ.ХХХХ
Підпис: Ім'я ПРІЗВИЩЕ
Посада: Генеральний прокурор України