Розглянуто Блат чи Довіра? Для Керівника Проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Станіслав Вінчестер.

Форумний герой || Подільський край
Ігровий Помічник
Реєстрування
16 Лип 2024
Дописи
293
Реакції
214
Бали
103
1. Ваш нікнейм: Станіслав Вінчестер
2. Нікнейм адміністратора: Данило Яворівський
3. Суть скарги:
12.04.2026 року о 21:00 відбувся зліт 6 гаражів та 1 котеджу на 40 лунок та 2 бізнесів Аптики та Продуктового. Згідно з новими правилами зльоту, які були введені в дію з 10.04.2026, гравець зобов’язаний мати відеодоказ за 10 хвилин до зльоту та протягом 5 хвилин після нього.
Переглянувши форум і особисто побувавши на зльотах, я побачив, що у 8 із 9 зльотів за 12.04 усі гаражі та всі бізнеси були конфісковані. При цьому гравців із гаражами відправили в блокування, а тих, хто отримав бізнеси та котедж на 40 лунок, — не заблокували.
Прошу керівництво звернути увагу на цю ситуацію. Якщо порівнювати з тим, як було раніше, майно завжди забирали одразу, а зараз гравців додатково відправляють у блокування з майном на акаунті.
Після зльоту я перевірив форум і зрозумів, що така ситуація спостерігається лише у нас на сервері 06 — на інших серверах із фрапсом проблем немає однак.
Прошу надати відповідь саме від керівництва: чому гравців із гаражами заблокували, гравців із бізнесами — ні, а до гравця з котеджем взагалі немає претензій? Адже на всіх 9 із 9 зльотів гравці порушили правила, але чомусь лише частина отримала покарання, інша — ні, і до деяких взагалі немає жодних претензій.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 12.04.2026-13.04.2026
Прошу не надавати відповідь від ГА/ЗГА, оскільки у разі отримання відповіді від вас я все одно буду повторно подавати звернення на ім’я керівництва.

Sakyra2

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Гру 2025
Дописи
72
Реакції
56
Бали
23
спочатку ЗГС зльоту каже шо все добре що гараж ваш можете користуватися а далі бан прилітає

Реєстрування
13 Жов 2024
Дописи
15
Реакції
4
Бали
6
Адреса
[email protected]
1. Ваш нікнейм: Станіслав Вінчестер
2. Нікнейм адміністратора: Данило Яворівський
3. Суть скарги:
12.04.2026 року о 21:00 відбувся зліт 6 гаражів та 1 котеджу на 40 лунок та 2 бізнесів Аптики та Продуктового. Згідно з новими правилами зльоту, які були введені в дію з 10.04.2026, гравець зобов’язаний мати відеодоказ за 10 хвилин до зльоту та протягом 5 хвилин після нього.
Переглянувши форум і особисто побувавши на зльотах, я побачив, що у 8 із 9 зльотів за 12.04 усі гаражі та всі бізнеси були конфісковані. При цьому гравців із гаражами відправили в блокування, а тих, хто отримав бізнеси та котедж на 40 лунок, — не заблокували.
Прошу керівництво звернути увагу на цю ситуацію. Якщо порівнювати з тим, як було раніше, майно завжди забирали одразу, а зараз гравців додатково відправляють у блокування з майном на акаунті.
Після зльоту я перевірив форум і зрозумів, що така ситуація спостерігається лише у нас на сервері 06 — на інших серверах із фрапсом проблем немає однак.
Прошу надати відповідь саме від керівництва: чому гравців із гаражами заблокували, гравців із бізнесами — ні, а до гравця з котеджем взагалі немає претензій? Адже на всіх 9 із 9 зльотів гравці порушили правила, але чомусь лише частина отримала покарання, інша — ні, і до деяких взагалі немає жодних претензій.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 12.04.2026-13.04.2026
Прошу не надавати відповідь від ГА/ЗГА, оскільки у разі отримання відповіді від вас я все одно буду повторно подавати звернення на ім’я керівництва.
Безпрідєл якийсь

Вільям Уoкер

Програш-це лише урок, який готує нас до перемоги
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
103
Реакції
115
Бали
88
Підтримую автора повністю, оскільки коли я піймав аптеку (в мене її конфісковують за те, що в мене відкат 5 хвилин, я приїхав за 8 хвилин до зльоту) слідкуюча адміністрація не хотіла перевіряти відкат, трьома словами "просто було байдуже". Я особисто вважаю, без ніяких притензій, що відкат має бути перевірений у любому випадку не залежить від якої ситуації. !!!ВИБАЧТЕ ЗА ОФФТОП!!!

Артем Найт

Отаман
Реєстрування
16 Бер 2026
Дописи
67
Реакції
28
Бали
63
Підтримую автора повністю, оскільки коли я піймав аптеку (в мене її конфісковують за те, що в мене відкат 5 хвилин, я приїхав за 8 хвилин до зльоту) слідкуюча адміністрація не хотіла перевіряти відкат, трьома словами "просто було байдуже". Я особисто вважаю, без ніяких притензій, що відкат має бути перевірений у любому випадку не залежить від якої ситуації. !!!ВИБАЧТЕ ЗА ОФФТОП!!!
Так в чому прикол, мене забанили, а адміністратор сказав обрізати відкат до 5 хвилин, але все рівно в мене залишився на годину

Sakyra2

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Гру 2025
Дописи
72
Реакції
56
Бали
23
Так в чому прикол, мене забанили, а адміністратор сказав обрізати відкат до 5 хвилин, але все рівно в мене залишився на годину
Я маю відкат 8хв бо я тіки прибіг на гаражі тоді мені сказали обрізати до 1хв

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,314
Реакції
5,025
Бали
253
Вітаю!

Щодо ловлі котеджу у гравця був цілісний відкат ловлі майна, який почався з моменту доїзду до самого місця ловлі майна, та кінець коли він його вже зловив.

Щодо ловлі гаражів декілька відео було відхилено через надзвичайно малий термін для відео ролику для розуміння повної ситуації.

Адміністрація була трішки лояльнішою щодо вимог до відео щоб надати більше можливостей гравцям.

Також правила по кількості часу будуть перерозглянутими.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі