Оскаржено Оскарження блокування

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ваня Штурм

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
1 Лис 2024
Дописи
879
Реакції
684
Бали
153
1. Ваш нікнейм: Ваня Штурм 199876
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги:
Вітаю шановний ГА/ЗГА прощу вас переглянути рішення щодо мого блокування, яке було видане за порушення пункту 6.38.2 правил UKRAINE GTA

Хочу пояснити ситуацію детальніше. Під час сльоту я використовував функцію автоклікера, який вбудований в функціонал моєї миші. Це не була стороння програма або чит, а стандартна можливість пристрою. Також хочу підмітити, що в правилах зазначається про заборону використання сторонніх ПЗ (програмних забезпечень)/читів. В моєму ж випадку, як і було написано вище, використовувались можливості миші. Саме тому вважаю, що мої дії не можна прирівнювати до використання стороннього ПЗ/читів.

Я завжди намагався дотримуватися правил гри і не мав наміру отримати не чесну перевагу над іншими гравцями. Якщо ж використання подібних функцій заборонене, прошу врахувати, що я діяв без злого умислу та без розуміння того, що це може трактуватись як порушення.

Прошу Вас об'єктивно розглянути мою ситуацію та переглянути рішення по застосованому покаранню. У разі потреби готовий надати додаткові пояснення. А також зобов'язуюсь надалі дотримуватися правил проєкту.

Дякую за увагу та щиро надіюсь на ваше розуміння.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик

5. Дата порушення: 13.04.2026

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Покарання було перевидане терміном на 7 днів відповідно до чинних правил Ukraine GTA. Майно, отримане з використанням макросів було конфісковане. Вартість майна, яке ви встигли продати також була конфіскована. Подальші подібні порушення матимуть суворіше покарання без права на оскарження.

Оскаржено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі