Відмовлено Рома Семеген

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тарас Карат

Кошовий отаман
Реєстрування
19 Жов 2023
Дописи
47
Реакції
75
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Тарас Карат
2. Нікнейм адміністратора: Рома Семеген
3. Суть скарги: Хочу подати скаргу щодо ситуації з моїм блокуванням. Мені було видано бан терміном на 3 дні за образи гравців та неповажливе ставлення (
скарга). Я розумію, що моя поведінка могла бути емоційною, однак вважаю покарання надмірно суворим і не відповідає принципам справедливості.
Особливе занепокоєння викликають дії адміністратора, який ухвалив це рішення. На мою думку, вони свідчать про його некомпетентність або щонайменше необ’єктивність. У схожій ситуації інший гравець, який також порушував правила та дозволяв собі образи, отримав значно м’якше покарання — лише мут на 100 хвилин. Така різниця в санкціях за однакові або подібні порушення виглядає необґрунтованою.
Вважаю, що адміністратор мав діяти відповідно до єдиних стандартів та правил, застосовуючи покарання послідовно і без упередженості. Натомість складається враження, що рішення було прийняте суб’єктивно, без належного аналізу ситуації або з ігноруванням аналогічних випадків.
Прошу переглянути моє покарання, надати чітке пояснення щодо причин настільки суворого бану та провести перевірку дій адміністратора на предмет різного ставлення до гравців.

Останнє редагування:

Крістіан Родаріо

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
938
Реакції
365
Бали
108
Вітаю
Покарання видано вірно
Також хочу нагадати що клан буде видалено

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі