Фанг Юань
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 17 Вер 2024
- Дописи
- 82
- Реакції
- 91
- Бали
- 23
- Ваш нікнейм: 198622
- Нікнейм порушника: Для ГА, ЗГА, ГС. Неоф, окрім ЗГС. Неоф
- Назва клану порушника: KILLERS
- Суть скарги: 05.04.2026 гравцем Алекс Сталкер було подано скаргу на клан BARINOV - скарга - згідно якої учасники клану отримали покарання. Маю зауважити, що гравцем клану KILLERS були надані неповні докази, а лише результат ситуації, котру вони безпосередньо спричинили раніше, а саме - трохи раніше у клану BARINOV відбулась сутичка із кланом SKAY згідно наявності діючої війни. При цьому поруч знаходились учасники клану KILLERS та самостійно втрутились у сутичку, відкривши вогонь по учасникам мого клану. На відеодоказі, наданому безпосередньо лідером клану KILLERS чітко видно, як лідер клану - Френк Костелло, під час перестрілки ворожих кланів самостійно підставляється під кулі та починає відкривати вогонь по учасникам клану BARINOV, при цьому не маючи діючого союзу з кланом SKAY, що могло б слугувати більш логічною причиною втручання в перестрілку - Докази ситуації від мого лиця, а також докази зі сторони лідера клану KILLERS, які він надіслав моєму лідеру - Тут. Time-code - 00:43 - На відео доказі від лідера клану KILLERS чітко видно, як він покидає автомобіль та підставляється під кулі, коли мій соклановець стріляє по гравцеві з ворожого клану, а потім лідер клану Френк Костелло починає відкривати вогонь. Після чого Алекс Сталкер подає скаргу, на якій клан BARINOV нібито без IC - причини відкриває вогонь по клану KILLERS - тик
Дивлячись на перелічене вище, ми можемо зробити висновок, що зі сторони клану KILLERS була провокація (+ DM від лідера клану), що створило ситуацію, яка надала нам ІС-причину відкрити по клану KILLERS вогонь, навіть не маючи схваленої війни кланів. Також прошу до уваги! Скарги 1 та 2, які подав учасник клану KILLERS Саша Хітмен, дані скарги не можуть братись до розгляду, адже це одна й та сама ситуація, яку виклав на форум Алекс Сталкер в скарзі вище. Прошу перерозгляд скарги Алекса Сталкера та закриття скарг Саши Хітмена + видати покарання лідеру та клану KILLERS. - Доказ порушення (скриншот/відео): Докази вище
- Дата порушення: 05.04.26
Останнє редагування: