Зачинено Олександр Хмельницький

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макрон Дніпровський ♔

Полковник СБУ | Чорноморський Край
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
220
Реакції
99
Бали
48
40138
Олександр Хмельницький
Вітаю, шановне керівництво!
Звертаюся до вас із проханням переглянути рішення щодо відхилення моєї заявки на посаду Лідера НПУ.

Звертаю увагу, що мої заявки на посади Лідера СБУ та ЗСУ були схвалені. Зокрема, на посаді Лідера НПУ перебував Давид Дніпровський, який має досвід та добре розуміє специфіку цієї посади. У зв’язку з цим виникає питання: якщо мій вік (15 років) є недостатнім для обіймання посади, то чому аналогічні обмеження не були застосовані до інших розглянутих заявок а саме на посаду лідера ЗСУ, а тут моя заявка була відхилена?

Снимок экрана 2026-04-14 115406.png

14.04.2026​

Макрон Дніпровський ♔

Полковник СБУ | Чорноморський Край
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
220
Реакції
99
Бали
48
Також хочу звернути увагу на непослідовність у застосуванні правил щодо віку. Наприклад, заступнику МОЗ було схвалено заявку на посаду Лідера МОЗ, попри те, що йому 13 років.
Також Давиду, якому 14 років, він обіймав посади Лідера та полковника НПУ, однак його заявка також була відхилена з тієї ж причини що й моя.
Крім того, я вже займав посаду полковника НПУ та маю відповідний досвід, що підтверджує мою готовність до виконання обов’язків на вищій посаді.

Олександр Хмельницький

ГС Держ | 06
Куратор лідерів
Реєстрування
31 Січ 2023
Дописи
210
Реакції
84
Бали
73
Вітаю, шановний пане Макар Дніпровський. Вам та іншим кандидатам було відмовлено у проведенні обзвону згідно
Правил лідерів державних організацій
13. Лідером може стати гравець, якому виповнилося 17 років (є виключення).

Правила створені для того щоб їх дотримуватись і рівнозначні абсолютно до всіх гравців але ми лояльно ставимося до гравців і не проблема зробити виключення, тому були допущені усі кандидати яким є 16 років (як вказано у їх заявках)

На рахунок вашого питання щодо НПУ. Було повторно переглянуто усіх кандидатів спільно зі слідкуючою адміністрацією за НПУ та я готовий зробити ще одне виключення по ще одному кандидату: на обзвон на пост лідера НПУ буде допущено кандидата Давид Дніпровський так як дана людина займала раніше пост лідера НПУ, має хорошу характеристику, відгуки і рекомендації

На рахунок вашого питання щодо МОЗ. Дійсно, одному кандидату було зроблено виключення так як він є єдиним діючим Заступником МОЗ, має хороші рекомендації від минулого лідера МОЗ

Ви можете спробувати зайняти пост Заступника лідера, де вимоги до кандидатів є нижчими і також надаються виключення, процес відбору кандидатів не є таким суровим в цілому

Згідно усього вище сказаного, як Головний Слідкуючий за Державними організаціями вважаю, що данні рішення прийняті справедливо, коректно та справедливо до інших кандидатів, а також не порушують правил проекту UKRAINE GTA

Очікуйте відповіді Заступника Головного Адміністратора або Головного Адміністратора у даній темі​

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,059
Реакції
843
Бали
253
Вітаю

ГС Держ надав відповідь

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі