Розглянуто UKRAINE GTA 03 | Відкриті заявки на посаду лідера ЗСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
765
Бали
153
1772360101483.png

Відкриті заявки на посаду Генерала Збройних сил України (лідер ЗСУ)

Якщо ви не підходите по критеріях нижче - ваша заявка буде відхилена.

Вимоги від кандидата:

- Мати Discord, Telegram з відкритими особистими повідомленнями;

- Бути старше 17 років (можливі виключення);

- Не мати за історію гри покарань та блокувань за критичні порушення;

- Мати Role Play NickName за формою Ім'я_Прізвище;

- Мати схвалену RP Біографію лідера;

- Знати правила лідерів/правила серверу/правила державних організацій;

- Мати можливість приділяти в день 3+ годин для гри;

- Мати бажання працювати в колективі та вміння комунікувати с людьми;

- Мати базові знання про роботу фракції та розуміння її діяльності;

- Мати мікрофон;

- Чітке розкриття покращень;

- Мінімальний ігровий рівень кандидата на посаду лідера - 15.

Форма подачі:

1. Ваш ігровий NickName:

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?:

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:

6. Ваш тег в Telegram:

7. Ваш логін в Discord:

8. Ваш справжній вік:

9. Які у вас є ідеї для фракції:

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:

11. Місто, в якому живете:

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

Додаткова інформація:

- Дві та більше заявки від однієї людини - відмова.

- Копіювання заявки - відмова.

- Флуд у цій темі заборонено, якщо це робить гравець, який подає заявку - відмова.

- Дві заявки на різні посади лідерства - відмова.

- Нікнейм повинен бути Українською мовою.

- Розбіжність нікнейму на форумі та у грі - відмова.

Заявки приймаються до 24.04.2026, 23:59​

Інформацію щодо проведення співбесіди буде повідомлено після закриття заявок.​

Звертаємо увагу: співбесіда відбувається лише в офіційному діскорд каналі UKRAINE GTA.​

Влaд Коноба

Полковник СБУ
Реєстрування
9 Тра 2024
Дописи
46
Реакції
51
Бали
63

1. Ваш ігровий NickName: Влад Коноба

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так точно.

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так точно.

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Саме так, також був:

Підполковник ЗСУ

Підполковник ЗСУ

Підполковник СБУ К

Підполковник ДСНС

Полковник ДСНС

Генерал ДСНС

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: на обзвоні

6. Ваш тег в Telegram: Наддам Telegram якщо пройду обзвон.

7. Ваш логін в Discord: Smoyk tt

8. Ваш справжній вік: 15 ( прошу виключення)

1776181392036.png

1. Підрозділи.

1776181392036.png

Сили спеціальних операцій (ССО): структура та обов’язки

1776181853131.png

Сили спеціальних операцій (ССО) – це елітний підрозділ Збройних Сил України, який виконує найскладніші та найбільш секретні завдання в інтересах національної безпеки. Це один із найбоєздатніших та найпрофесійніших компонентів української армії.

Основні завдання ССО

ССО діють у складних умовах і часто працюють на окупованій або ворожій території. Основні функції підрозділу:

1. Спеціальна розвідка

Збір інформації про ворога, його позиції, техніку та плани.

Виявлення стратегічних об'єктів для ураження.

2.Ведення розвідки в тилу противника.

Диверсійно-підривна діяльність

Руйнування критично важливих об'єктів ворога (мости, склади, штаби).

3. Знищення ворожої техніки та ресурсів.

Проведення засідок та знищення командних пунктів супротивника.

Антитерористичні операції

Знешкодження терористичних загроз.

4. Врятування заручників та ліквідація небезпечних груп.

Психологічні операції (PsyOps)

Вплив на моральний стан противника.

Інформаційна війна, дезінформація та пропаганда.

Організація та підтримка руху опору

Взаємодія з партизанськими групами.

Організація саботажу на ворожих територіях.

Контртерористична та контррозвідувальна діяльність

Протидія шпигунам та агентам ворога.

Виявлення та ліквідація диверсійних груп.

Спеціальна підготовка та навчання

Вишкіл бійців ЗСУ, територіальної оборони та добровольчих підрозділів.

Навчання партизанської боротьби.

Національна гвардія України (НГУ): структура та обов’язки

1776181888459.png

Національна гвардія України (НГУ) – це військове формування з правоохоронними функціями, яке входить до системи Міністерства внутрішніх справ України та Оборони України. НГУ виконує завдання з охорони громадського порядку, боротьби з тероризмом, оборони держави та захисту її суверенітету.

Військова служба правопорядку (ВСП): структура та обов’язки

1776181925579.png

Військова служба правопорядку (ВСП) – це спеціальний правоохоронний орган у складі Збройних Сил України, який відповідає за підтримку військової дисципліни, правопорядку та законності серед військовослужбовців.

Навчальний Корпус (НК): структура та обов’язки

1776181956762.png

Навчальний Корпус (НК) – це підрозділ, який займається підготовкою військовослужбовців, підвищенням їхньої кваліфікації та проведенням навчальних програм для військових спеціалістів.

Головне управління розвідки (ГУР): структура та обов’язки

1776181996122.png

Головне управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МО) – це військова розвідувальна служба, яка займається збором, аналізом та використанням розвідувальної інформації для забезпечення національної безпеки та оборони України.

ГУР МО України працює як у мирний, так і у воєнний час, виконуючи складні та секретні операції, часто за межами країни

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Цілеспрямований маю великі амбіції

11. Місто, в якому живете: столиця♥️

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Рп-біографія-Коноба.380181/

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тап

Вкладення

• 1776181370381.png
    1776181370381.png
    13.9 Кб · Перегляди: 12
Останнє редагування:
Реєстрування
30 Кві 2024
Дописи
311
Реакції
159
Бали
61

1776168050787.png

1. Ваш ігровий NickName:

Назар Легенда

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:

Так

Так

Ні

Назар Веремієнко

6. Ваш тег в Telegram:

fistachka_1216

7. Ваш логін в Discord:

fistachka_1216

8. Ваш справжній вік:

15

1776167965142.png

• 1. Спецура для профі
    Замість того, щоб усі бігали натовпом, зроби ССО (Сили спеціальних операцій). Туди вхід лише через жорсткий відбір та іспити. Вони не стоять на посту — вони вилітають на гелікоптерах, коли у СБУ чи поліції проблеми, роблять засідки або працюють «під прикриттям» у місті. Це дає ветеранам стимул не йти з фракції.

• 2. Реальне навчання (КМБ)
    Новачки часто туплять і лівають, бо їх ніхто не вчить. Зроби Учебку, де сержанти реально водять їх по полігону, вчать тактичним проходкам («двійками», «ромбом») та правильній стрільбі, а не просто змушують зубрити статут.

• 3. Блокпости та конвої
    Просто везти фуру — нудно. Зроби з цього подію: перекриваються дороги, іде машина супроводу з мигалками, у небі кружляє гелікоптер розвідки. А якщо на блокпостах стояти разом із поліцією (НПУ), то це взагалі інший рівень взаємодії та РП.

• 4. Вечірні «розбори польотів»
    Наприкінці дня збирай офіцерів або взагалі весь склад. Не для того, щоб накричати, а щоб обговорити: що було круто, хто відзначився, виписати премії «на руки» просто там. Це дуже згуртовує колектив.

• 5. Система нагород
    Придумай свої внутрішні медалі або берети різних кольорів. Людині приємно, коли у неї в профілі або в описі персонажа написано, що вона володар «Сталевого хреста» за відбиту атаку на базу.

• 6. Організаційна модель

• Чітка ієрархія: створення системи рангів (рядовий → сержант → офіцер → командир → генерал). Це дає гравцям мотивацію розвиватися.

• Розподіл підрозділів: піхота, спецназ, артилерія, логістика. Кожен має власні завдання та стиль гри.[*]
  • Система дисципліни: внутрішні правила, які підтримують атмосферу реалістичної армії (стройові, накази, звітність).

• 7. Місії та активності

• Регулярні тренування: стрільбища, марш-кидки, тактичні навчання.[*]
  • Оборона стратегічних точок: база, склади, мости.

• Спецоперації: диверсії, розвідка, захоплення ворожих об’єктів.

• Гуманітарні місії: супровід колон, евакуація цивільних.

• 8. Лідерські ініціативи

• Розвиток фракції: створення внутрішньої академії для новобранців, де вони проходять базове навчання.

• Мотивація гравців: система нагород (відзнаки, внутрішні бонуси).

• Співпраця з іншими фракціями: поліція, цивільні організації.

• 9. Унікальні фішки для лідера

• Впровадження RP-атмосфери: накази, стройові побудови, присяга, ритуали.

• Система бойового братерства: бонуси за командну гру, підтримку побратимів.

• Кіберпідрозділ: можливість проводити «віртуальні операції» — перехоплення комунікацій, злам
    систем ворога.

• Медична служба: реалістичне лікування поранених, евакуація з поля бою.

1776167965142.png

Тому-що у мене є:

Мотивація

Критичне мислення

Стратегічне мислення та адаптивність

Також я:

Організований

Веселий коли потрібно

Пунтуальний

Зможу знайти вирішення багатьох ситуацій

Дніпро

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):

1776167839664.png

Останнє редагування:

Ростислав Бернз

Поважний гравець
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
102
Реакції
101
Бали
48

1776183761768.png

1. Ваш ігровий NickName: Ростислав Бернз

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Саме Так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Саме так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть:Ні не було але був досвід на заступнику лідера ЗСУ та маю досвід і знання про фракцію ЗСУ

5. Ваше справжнє ім'я: Ростислав

6. Ваш тег в Telegram:
@voidstellarqwanthrexomindoravelq

7. Ваш логін в Discord:
kabanixs

8. Ваш справжній вік: 16

1.Я хочу зробити щоб усі заявки по типу ''Поновлення військового квитка, електронна заява на вступ та інше'' були через Google forms зі зручним виходом в таблицю де ніхто не буде путатись

2. Щотижневі звіти для Керівників, Командирів, Зам Командирів підрозділів про діяльність підрозділу за тиждень з грошовою премією за виконану роботу (це буде як додатковий заробіток для старшого складу)

3. Бажаю додати новий підрозділ ''Дисбат (Дисціплінарний батальйон)'' Туди будуть відправлятися бійці які скоїли дисциплінарне правопорушення та будуть там проходити переатестацію або перевиховні роботи в залежності від скоєнного порушення до них

4. Чітка ієрархія підрозділів ЗСУ, щоб кожен знав своє підпорядкування і не було плутанини в керуванні. Наприклад - Навчальний корпус підпорядковується НГУ, А бойові підрозділи не підпорядковуються іншим а тільки керівництву

5. Створити різні найменування підрозділів по типу

НГУ ''Хартія''

ССО ''Яструб''

ДПСУ ''Фенікс''

Та інші.

6. Чітка система навчання для новоприбулих.

Щоб кожен гравець з самого старту розумів структуру фракцій і свою роль у них. Планую зробити базове навчання, де пояснюватиметься, як працює ЗСУ та інші державні структури, а також практичні заняття з РП, дисципліни та взаємодії в строю. Це допоможе новим гравцям швидше адаптуватись, уникати помилок і якісно виконувати свої обов’язки в подальшій грі.

7.

Буде впроваджена нова та цікава система підвищення, щоб гравці мали мотивацію розвиватися у фракції. Підвищення буде не формальним, а з реальними умовами та новими можливостями на кожному етапі.

Адекватний, відповідальний дисциплінований. Вмію працювати з особовим складом та маю на це великий досвід з посад. Також буду намагатися реалізувати свої ідеї задля покращення фракції також маю велику стесостійкість

11. Місто, в якому живете: Дніпро

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Кляц

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Кляц

1776183836695.png

Томі Версетті

Кошовий отаман
Реєстрування
1 Гру 2024
Дописи
61
Реакції
80
Бали
63

1. Ваш ігровий NickName: Томі Версетті

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Так були Зам Лідер МОЗ.Лідер МОЗ.Голова НААУ

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Кирил Фамілію скажу на обзвоні

6. Ваш тег в Telegram: @Memento_mori_1918

7. Ваш логін в Discord: fcdd_1918

8. Ваш справжній вік: 18

9. Які у вас є ідеї для фракції: Вітаю хочю спробувати посилити інтере до Держ Організацій Зробити такі підрозділи як

ВСУ (Військова служба правопорядку) – це спеціальний правоохоронний орган у складі Збройних Сил України, який відповідає за підтримку військової дисципліни, правопорядку та законності серед військовослужбовців.

ДВ ( Дронові Війска)- Це підрозділ, який займатиметься дроновою розвідкою територій. Основним завданням підрозділу буде допомога бійцям, а також співробітникам СБУ та НПУ під час рейдів і патрулювань. Зокрема, підрозділ забезпечуватиме розвідку місцевості та надаватиме всю необхідну інформацію.​

НК (Навчальний Корпус) - це підрозділ, який займається підготовкою військовослужбовців, підвищенням їхньої кваліфікації та проведенням навчальних програм для військових спеціалістів.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Хочю спробувати себе в новій ролі

11. Місто, в якому живете: Варшава

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тута

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тута

Останнє редагування:

Мартін Хаймарс

Поважний гравець
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
173
Реакції
107
Бали
48

1. Ваш ігровий NickName: Мартін Хаймарс

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: Так

Замки ДСНС
L ДКВС
L СБУ К
L ДСНС
L НПУ Х

L ДКВС

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Діма

6. Ваш тег в Telegram: Okun41

7. Ваш логін в Discord: okunev492

8. Ваш справжній вік: 18

1. Переробити систему ТЦК та більше залучати людей по контрактній службі, більше рекрутингових центрів по місту, а також чіткі терміни служби, зарплати та відпочинку.

2. Чіткий розпорядок підвищень, наприклад: 10:00, 15:00, 20:00.

3. Також залучати різні підрозділи до тренувань із виживання в лісі та маскування, а також долучати до навчань різні державні структури.

4. Перероблення системи підвищень, доган і преміювання.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Адекватна людина, маю досвід роботи з особовим складом, цілеспрямована.

11. Місто, в якому живете: Хмельницький

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тиць

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тиць

𝒟𝒶𝓃і𝓀 𝐻𝑜𝓂𝓈

Поважний гравець
Реєстрування
12 Чер 2025
Дописи
142
Реакції
145
Бали
48

new-zsu.gif

1. Ваш ігровий NickName: Данік Хомс

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?:Так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: Звісно

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Знизу буде

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Данило

6. Ваш тег в Telegram: h0ms2

7. Ваш логін в Discord: nylo_x

1. Покращити роботу навчального корпусу (НК). На мою думку потрібно приділяти багато часу на навчання 1-3 рангів.
В майбутньому після успішного навчання працівники будуть виконувати свою роботу якісно та впевнено.

2.Регламент несення служби на АКПП - зараз його майже ні хто не виконує тому буде переробленні правила що до пропуску на територію ВЧ та максимально зробити зачиненою

3. Для кращого навчаня о/c надати капітанам можливість робити екстрані код-5 (Нехватка БК, Візит ВРУ, Напад на ВЧ,БП,ПП)

4.Система «Довіри»: Замість миттєвих доган запровадьте систему штрафних балів. Бійці можуть відпрацьовувати їх через наряди (миття підлоги через анімації, охорона КПП позачергово).

5.Додати підрозділ ДШВ він буде дозаолений з звання лейтенанте суть підрозділа відбитя тереторій повітрям

6.
Для підвищення комунікації між фракціями, робити частіше цікаві заходи та тренування, які будуть максимально наближені до реального життя.

7
. Підняття активу в ЗСУ, та в підрозділах.

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?: Я людина яка візьмуся за фракцію щоб підняти актив також я справедливий,стресо стійкий,Доброй,мужній)

11. Місто, в якому живете: Woking

12. Посилання на схвалену Role Play біографію: тик

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): тик

Реєстрування
20 Кві 2026
Дописи
3
Реакції
7
Бали
3
1000001754.jpg

1. Ваш ігровий NickName:
Іван Блінг
Так
Так
Так
Іван Бурдак
6. Ваш тег в Telegram:
@Dabakkll
7. Ваш логін в Discord:
bling05403
8. Ваш справжній вік:
14,5 (прошу виключення)
1.зробити окремий КОД-01, цей код збирає новобранців, тобто рекруті та солдатів, поводятся агітації у підрозділи, лекції по кодам тен кодам, графіку роботи, і все інше що повинен знати цей рекрут або солдат на свій рівень.

2. розподілити усі звання на різні склади: рекрут, солдат-новообраний склад(бігають і вчатся). Старший солдат, Капрал, Сержант, Старшина-Основий Військовий склад(цей військовий поділений на ппідрозділи, тому учасники основного військового складу виконують роль свого підрозділу). Лейтенант, Капітан-офіцерський склад(те саме що основний але вони мають влау над нимим і новообраними, і також виконуютьроль свого підрозділу). Майор, Підполковник, Полковник, Генерал- керівний склад(має повну владу, керують підрозділами, і всіма іншими складами). Ця ідея додає крапельку унікальної ієрархії, тобто щоб всі учаснки складу відчували себе рівними, але окрім керівного, там жостка ієрархія.

3.частіше робити масові ГРП на тт ВЧ, як наприклад перевізка танку потягом на ВЧ, а потім приліятає президет щоб подякувати, і багато інших ідей.
Далі на обзвоні

Адекватний, грамотний, спокійний та маю прагнення працювати.
Клайпеда
(Литва)

Тик
13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої
покарання):

Наразі не Дома
(Завтра прикриплю)

1000001756.png
Слава Україні
Дякую за увагу ГС Держ и ЗГС Держ !
Гарного всім вечера!

Останнє редагування:

Тимур Алмазов💎

Генерал ЗСУ 03 | M.D 07
Лідер
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
194
Реакції
257
Бали
108
1. Ваш ігровий NickName: Тимур Алмазов
4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть: Лідер НПУ х2, Лідер ДСНС, Лідер МОЗ Х, Лідер ДКВС, Заступник СБУ х3,НПУ,ДКВС,ДСНС,ВРУ,МР Д,ЗМІ,ЗСУ х3.
5. Ваше справжнє прізвище та ім'я: Тимур
6. Ваш тег в Telegram: На обзвоні надам, оскільки не хочу розголошувати цю інформацію
7. Ваш логін в Discord: hikagoboss
8. Ваш справжній вік: 17

1.Потрібно більше звертати увагу на помилки та недоліки працівників у роботі, але не видавати одразу догани. Іноді краще дати можливість навчитись на своїх помилках, ніж одразу карати за порушення.
2. Створити спеціалізовані підрозділи: ССО, ГУР, ДПСУ, НГУ, ВСП, НК та ТЦК, кожен із яких матиме чітко визначені функції, завдання та напрямки підготовки для підвищення ефективності роботи всієї структури.
3. Планую проводити набори 2–3 рази на день, щоб оперативно поповнювати особовий склад. Також важливо забезпечити якісне навчання новоприбулих та закріплення за ними наставників для швидкої адаптації.
4. Частіше організовувати блокпости, щоб покращити дисципліну, взаємодію та загальну активність особового складу.
5. Також варто запровадити систему премій за виконання завдань. Якщо працівник отримує завдання від старшого складу, він виконує його в RP-форматі, після чого подає звіт у спеціально створену тему на форумі для підтвердження виконання та отримання винагороди.
6.Для зняття догани можна використовувати RP-завдання — це допоможе підвищити рівень рольової гри серед працівників ЗСУ.
7. Також варто розробити чітку систему підвищень, яка буде зрозумілою та справедливою. Вона не має бути складною чи формальною “для галочки”, а навпаки — такою, щоб у особового складу було бажання розвиватися і легко бачити свій прогрес.
8. Окремо можна раз на тиждень проводити конкурси для підрозділів ЗСУ, щоб підвищити активність, мотивацію та зацікавленість у службі.

Я повинен бути лідером, бо відповідальний, вмію слухати інших і доводжу справи до кінця. Готовий брати на себе рішення та працювати заради спільного результату.
11. Місто, в якому живете: На обзвоні скажу, оскільки не хочу розголошувати цю інформацію.
12. Посилання на схвалену Role Play біографію: Тиць

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання): Тиць

Реєстрування
29 Гру 2024
Дописи
186
Реакції
146
Бали
88

1. Ваш ігровий NickName:Євген Мудрик

2. Чи ознайомлені ви з правилами лідерів/правилами серверу/правилами державних організацій?: так

3. Чи готові ви отримати покарання, якщо підете з посади раніше терміну?: так

4. Чи був у вас досвід на посаді лідера? Якщо так, то розпишіть; Так

5. Ваше справжнє прізвище та ім'я:Євген

6. Ваш тег в Telegram:mad:Sh4drix

7. Ваш логін в Discord: evgenmydryk​

Підрозділи
  • Сухопутні війська (СВ): Механізовані, танкові, ракетні війська та артилерія.
  • Повітряні сили (ПС): Винищувальна, бомбардувальна, транспортна авіація та ЗРК.
  • Військово-Морські сили (ВМС): Морська піхота, надводні сили, морська авіація.
  • Десантно-штурмові війська (ДШВ): Високомобільні війська для наступальних дій.
  • Сили спеціальних операцій (ССО): Розвідка, психологічні операції, спеціальні дії.
  • Сили територіальної оборони (С ТрО): Захист територій, об'єктів та населення.
  • Сили безпілотних систем (СБС): Перший у світі рід військ, що спеціалізується на БПЛА
  • ТЦК та СП (Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки) — це органи військового управління в Україні, які з 2022 року замінили військкомати. Вони забезпечують військовий облік, проводять мобілізацію, здійснюють призов на службу та займаються відбором контрактників. Це складова ЗСУ, що працює під керівництвом Сухопутних військ.
Робити багато ГРП та рп

10. Чому саме ви повинні зайняти посаду лідера?:Я адекватиний добрий і маю досвід

11. Місто, в якому живете:Київ

12. Посилання на схвалену Role Play біографію:біографія

13. Ваші покарання (TAB - Персонаж - Мої покарання):Гріхи

Aндре Колісник

ГС Держ | Східна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
22 Гру 2023
Дописи
932
Реакції
765
Бали
153
Результати розгляду заявок на посаду лідера: ЗСУ

Схвалені Кандидати:
Влад Коноба
Ростислав Бернз
Тимур Алмазов

Відмовлені Кандидати:
Кевін Морено - Не готові до співпраці
Томі Версетті - критична історія покарарнь
Назар Легенда - Не готові до співпраці + обман у віку
Мартін Хаймарс - неготові до співпраці
Данік Хомс - критична історія покарарнь
Іван Блінг - замалий вік
Євген Мудрик - підвищить вашу активность та проявіть себе на 9-11 рангах

Інформація:

Співбесіда на посаду лідера організації ЗСУ відбудеться 28.03.2026 о 14:30 (через технічні причини час може бути змінений, вас про це обов'язково попередять).

Співбесіда проходитиме в офіційному Disсord каналі 03 серверу Ukraine GTA.

Всіх прошу знаходитись в каналі "Очікування обзвону" за 10 хвилин до початку співбесіди.

Також просимо змінити NickName в Discord по формі [К/L ЗСУ].

Бажаю успіхів! ✨

! УВАГА !

Якщо ви бажаєте пройти обзвон раніше або пізніше зазначеного часу, через відключення світла напишіть мені в особисті на форумі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі