Розглянуто R-3417 Лекс Блудний | Не зареєстрований Ст.Склад | RIDERS

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
68
1. Ваш нікнейм: Хікару Міллер
2. Нікнейм порушника: Лекс Блудний
3. Назва клану порушника: RIDERS
4. Суть скарги: Не зареєстрований старший склад (у таблиці в основній інформації лідером зазначено Лекс Блудний, тоді як у старшому складі вказано іншого лідера — Ната Уікк; остання інформація була саме від Лекс Блудний, який реєстрував клан, але не зареєстрував старший склад).
5. Доказ порушення (скриншот/відео): Таблиця + Реєстрація старшого складу кланів + Реєстрація кланів
1776234358198.png

1776235460688.png

1776235506909.png

6. Дата порушення: Зареєстрований клан був 27.03.2026, тобто 24 години минуло.

Останнє редагування:
Реєстрування
26 Вер 2025
Дописи
24
Реакції
10
Бали
8
1. У мене нема складу взагалі
2. Мною на форумі було подано все вірно і прийняте адміністрацією
3. Те, що на той час дехто не вніс до таблиці зміни ТО МОЇ ПРОБЛЕМИ, а проблеми ГС та ЗГС, які на той час цим займались.

Реєстрування
26 Вер 2025
Дописи
24
Реакції
10
Бали
8
Вважаю данну скаргу некоректною та адресовану точно не до мене. Чекаю розгляду далі буду писати зустрічну скаргу на адміністрацію, та виясняти чому ща майже два тижні данні небули внесені.

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
68
3. Те, що на той час дехто не вніс до таблиці зміни ТО МОЇ ПРОБЛЕМИ, а проблеми ГС та ЗГС, які на той час цим займались.​
1776243518304.png

1776243732399.png

Якщо у вас є докази того, що ви подавали старший склад, у розділі Реєстрація старшого складу кланів можете сюди надати докази. + Згідно з даним розділом, остання реєстрація старшого складу була здійснена Натою Уікком, тому вважаю, що ви намагаєтеся ввести адміністрацію в оману, та прошу адміністрацію взяти це до уваги.

Iгор Міллер

Ігр. Помічник | Західна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
750
Реакції
322
Бали
123
3. Те, що на той час дехто не вніс до таблиці зміни ТО МОЇ ПРОБЛЕМИ, а проблеми ГС та ЗГС, які на той час цим займались.
Вітаю!
Клан RIDERS отримує попередження за порушення правил реєстрації старшого складу.
Повідомлення для лідера клану (Лекса Блудного) - від вас дійсно не було реєстрації старшого складу, оскільки допис ви лишали тільки про реєстрацію, докази - тик
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі