Розглянуто Прошу перерозгляду бана для ГА и ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саката Кензо

Шановний гравець
Реєстрування
5 Бер 2023
Дописи
28
Реакції
43
Бали
16
1. Саката Кензо 48005
2. Администратор: Рома Семеген
3.
Пояснюю ситуацію: Я намагався з другом виконати бп, завдання якого було "Проїхати в таксі". Так як замовлення ловили інші таксисти, я щоразу відмовляв та чекав коли замовлення прийме мій друг. В мене вже просто не витримали нерви і я написав у ВІП чат "Ну вы что там инвалиды? Зачем принимать заказы…" . Моє повідомлення не було адресовано комусь конкретному з метою безпосередньої образи, це виплеск емоцій, за котрий мені соромно. Після чого я отримав мут від Романа Семегена, потім мені його зняли та він змінив рішення на бан на 5 днів. Я не збираюсь обвинувачувати когось чи писати, що мої дії можуть бути виправдані, але моя ситуація говорить про те, що я не робот, в мене теж є емоції, просто накипіло, через поведінку людей та в принципі це можна сприйняти, як провокацію своїми діями, що призвело до таких дій з моєї сторони. Я прошу зняти бан та повернути перше покарання, яке було видано адміністратором Романом Семегеном, а саме - мут, у максимальному розмірі, адже я усвідомлю, що не потрібно так виражатись, але і ви зрозумійте, що я це зробив не просто так, була причина, котра на фоні важкого дня була сприйнята мною як провокація.
Також прошу вибачення, що власними діями завдав незручностей усім, хто має можливість переглядати ВІП-чат та безпосередньо шкодую, що порушив святкову атмосферу адекватного спілкування між гравцями нашого серверу.

Прошу зауважити, що спочатку адміністратор видав мені покарання у вигляді муту по пункту 5.11 - неадекватні висловлювання (з чим повністю погоджуюсь та готовий понести покарання).
Лише потім до покарання було додано пункт 5.9 - образа гравців.
Прошу розуміння та можливості продовжити участь у святковому івенті та насолодитись оновленням у грі.
Гарних свят та ще раз приношу вибачення.
4. image.pngimage.png
5. 13.04.2026

Крістіан Родаріо

Старожила UKRAINE GTA
BANNED
Реєстрування
17 Кві 2023
Дописи
938
Реакції
365
Бали
108
Вітаю
Блокування було зняте
Наступний раз,схожі ситуації під оскарження не будуть підлягати

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі