Відмовлено N - 1304І Неправдива інформація та злив кланів

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Вер 2025
Дописи
24
Реакції
10
Бали
8
1. Ваш нікнейм: Лекс Блудний
2. Нікнейм порушника: Хікару Міллер
3. Суть скарги: 4.4 Заборонено публікувати свідомо неправдиву інформацію з метою ввести користувачів в оману. | Бан 15 днів.

Данний гравець подав на мене скаргу, щодо неправдивої інформації. Але як вияснилось то введення в оману гравців, а скоріш за все адміністрацію відбулось саме з його сторони.

Подана ним скарга, щодо незареєстрованого складу і т.д. виявилась доя мене несподіванкою. Коли я приймав " лідерку " клану RIDERS, я подав форму на реєстрацію клану, після чого отримав відповідь СХВАЛЕНО. Я, так як немав опиту і попередньо не займався кланами раніше не мав уяви навіть про те, що потрібно реєструвати ще і старший склад ( хоч і розумію, що це сугубо мої проблеми). Питання в тому, що після відповіді СХВАЛЕНО адміністрація могла б написати ( довести до відома ), щодо потреби реєстрації складу .

Я не мав на меті вводити когось в оману, а дійсно думав що реестрації клану достатньо.

Так, повернусь до " вельми-шановного" виходячи з усих поданих скарг за декілька днів особисто я вбачаю порушення від ХІКАРУ, а саме ЗЛИВ КЛАНІВ та злив гравців, які незгідні з його скаргами.

P.S. Якщо клан отримав попередження через місяць після реєстрації, то чим займались ГС та ЗГС та інші С за неоф весь цей час, що тепер повний форум скарг. Чому небуло попереджено лідерів і т.д. НЕЗРОЗУМІЛО

Вкладення

• Screenshot_2026-04-15-13-22-23-654_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2026-04-15-13-22-23-654_com.android.chrome-edit.jpg
    689.4 Кб · Перегляди: 18

Хікару Міллер

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
11 Кві 2025
Дописи
996
Реакції
495
Бали
68
Вітаю. Оскільки скарга стосується мене особисто, вважаю за необхідне надати пояснення.

З мого боку немає і не може бути жодного «зливу». Усі скарги, які я подаю, стосуються виключно порушень правил і оформлюються відповідно до встановлених правил, а також всі скарги мають статус "Розглянуто" та якщо перевірити вердикти, то вони схвалені.

Також прошу звернути увагу на правила під час розгляду цієї ситуації.

1.9. Гравець може залишити скаргу на гравця / адміністратора у розділі “Скарги” відповідного серверу з дотриманням наступних умов, фрапсу / скріншоту не більше 7 днів, тривалість фрапсу не більше 5 хвилин, якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень, на фрапсі / скріншоті має бути чітко видно дату, час, сервер. Фрапс має бути з комп'ютера та завантажений на платформу YouTube, якщо це скріншот тоді на платформу Imgur. Додатково можуть бути введені правила подачі заявки, або інші пункти, з якими ви можете ознайомитись під час подачі скарги в розділі “Форма подачі скарги”.

1.18. Якщо ви помітили порушення ви можете звернутись у /report для зв'язку з адміністрацією або зберегти відео доказ та подати скаргу у відповідний розділ на вашому сервері.

Реєстрування
26 Вер 2025
Дописи
24
Реакції
10
Бали
8
Оскільки скарга написана для адміністрації а не для тебе, твоє пояснення мені потрібне як коту палка. Дякую ща розуміння .

Кирило Хмельницький

ЗГС Неоф І 06
Куратор лідерів
Реєстрування
11 Лип 2024
Дописи
1,177
Реакції
287
Бали
223
Вітаю

Порушень не виявлено, оскільки «злив клану» враховується лише тоді, коли більшість скарг відхилено, а у пана Богдана вони схвалені.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі