Розглянуто Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кепі Жучков

тунтун сахур
Реєстрування
16 Бер 2024
Дописи
36
Реакції
61
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Кепі Жучков
2. Нікнейм адміністратора:Андрій Берлінов
3. Суть скарги:Я розумію, що порушив правила як Discord, так і самого проєкту. За весь час моєї гри серйозних порушень з мого боку практично не було — лише незначні покарання, такі як мут або деморган.
Ситуація з голосовим чатом не була спрямована на образу чи провокацію інших гравців. Ми заходили у войс скоріше заради спілкування та жартів, але, як я вже зрозумів, жарт вийшов недоречним.
Я повністю визнаю свою провину та не заперечую її. Прошу вибачення за свою поведінку та запевняю, що такого більше не повториться.
Я розумію, що покарання було видано справедливо і не наполягаю на його повному скасуванні. Однак прошу, за можливості, розглянути варіант зменшення терміну покарання, враховуючи, що це мій перший серйозний випадок.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):силка
5. Дата порушення:14.04.2026

Димас Вендетта

Поважний гравець
Реєстрування
9 Лис 2024
Дописи
129
Реакції
203
Бали
48
Заборонена видача себе за іншого гравця / адміністратора на форумі, Discord, і других оффіційних соцмережах, а також від його імені вступати в будь-які взаємодії з гравцями. На розсуд головного адміністратора. | Бан від 21 дня
Примітка: також вважається зміна нікнейму у діскорді та видача себе за іншого гравця, яким не являєтесь. Ожидайте ответ Га/Зга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі