Відмовлено Скарга на втрату гаража №130 через технічний збій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
13 Жов 2024
Дописи
15
Реакції
4
Бали
6
Адреса
[email protected]
1. Ваш нікнейм:Діма Макрот
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги:

Вітаю, шановна адміністраціє.
12.04.2026 року відбувся зліт гаражів, під час якого я успішно зловив гараж №130.

Я прибув на місце о 20:57 та одразу увімкнув фрапс для фіксації процесу. Після завершення зльоту пройшло приблизно 40–50 секунд, після чого у мене стався краш гри. У цей момент запис також припинився.

Я розумію, що згідно правил мав приїхати раніше (орієнтовно о 20:50) та заздалегідь увімкнути фрапс, а також після зльоту вести запис ще 5 хвилин (до 21:05). На жаль, я не встиг прибути раніше, але запис одразу увімкнув по прибуттю. Проте через краш гри я фізично не зміг дотриматися вимоги щодо подальшого запису.

Хочу підкреслити, що я діяв добросовісно: прибув на зліт, одразу розпочав запис і не мав наміру порушувати правила. Ситуація сталася виключно через технічну несправність, яка від мене не залежала.

Вважаю, що в даному випадку є підстави для винятку, оскільки я фактично виконав основну частину умов та чесно отримав гараж №130.

Наполегливо прошу розглянути мою ситуацію об’єктивно та повернути мені гараж №130.

Дякую за розуміння.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):це інша скарга в інші мене розбанили тому немає скріна.
5. Дата порушення:я нічо не порушував!

Реєстрування
13 Жов 2024
Дописи
15
Реакції
4
Бали
6
Адреса
[email protected]
1. Ваш нікнейм:Діма Макрот
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги:

Вітаю, шановна адміністраціє.
12.04.2026 року відбувся зліт гаражів, під час якого я успішно зловив гараж №130.

Я прибув на місце о 20:57 та одразу увімкнув фрапс для фіксації процесу. Після завершення зльоту пройшло приблизно 40–50 секунд, після чого у мене стався краш гри. У цей момент запис також припинився.

Я розумію, що згідно правил мав приїхати раніше (орієнтовно о 20:50) та заздалегідь увімкнути фрапс, а також після зльоту вести запис ще 5 хвилин (до 21:05). На жаль, я не встиг прибути раніше, але запис одразу увімкнув по прибуттю. Проте через краш гри я фізично не зміг дотриматися вимоги щодо подальшого запису.

Хочу підкреслити, що я діяв добросовісно: прибув на зліт, одразу розпочав запис і не мав наміру порушувати правила. Ситуація сталася виключно через технічну несправність, яка від мене не залежала.

Вважаю, що в даному випадку є підстави для винятку, оскільки я фактично виконав основну частину умов та чесно отримав гараж №130.

Наполегливо прошу розглянути мою ситуацію об’єктивно та повернути мені гараж №130.

Дякую за розуміння.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):це інша скарга в інші мене розбанили тому немає скріна.
5. Дата порушення:я нічо не порушував!
фрапс

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,026
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
На жаль, повернути майно не можливо.
Ваше відео занадто коротке та не відповідає правилам ловлі майна: "ввімкнення запису мінімум за 10 хвилин до ловлі майна", "закінчення запису мінімум через 5 хвилин після ловлі майна".
Технічні проблеми з Вашої сторони не відміняють правила UKRAINE GTA.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі