В очікуванні Кейс з гвинтокрилом

Данич

Кошовий отаман
Реєстрування
16 Гру 2024
Дописи
60
Реакції
48
Бали
21
Є ідея, як можна покращити гру 😊

Було б цікаво додати кейс із вертольотами. Гравці могли б відкривати такі кейси та отримувати різні моделі вертольотів — від звичайних до рідкісних або легендарних. Це зробить гру більш різноманітною та додасть мотивації грати довше.

Також можна додати унікальні скіни або ефекти для вертольотів, щоб зробити їх ще цікавішими.

Думаю, така функція сподобається багатьом гравцям і зробить гру ще крутішою!

Реєстрування
22 Січ 2025
Дописи
77
Реакції
43
Бали
23

Було б цікаво додати кейс із вертольотами. Гравці могли б відкривати такі кейси та отримувати різні моделі вертольотів — від звичайних до рідкісних або легендарних. Це зробить гру більш різноманітною та додасть мотивації грати довше.

Також можна додати унікальні скіни або ефекти для вертольотів, щоб зробити їх ще цікавішими.

Зв

Реєстрування
14 Жов 2025
Дописи
19
Реакції
16
Бали
8

ЗА НА ВСІ 100%
ПРЕКРАСНА ІДЕЯ

Треворр

02❤️‍?
Реєстрування
22 Січ 2023
Дописи
63
Реакції
203
Бали
38
+-, це було б добре якби в самому авіасалоні було багато повітряного транспорту, а так там тільки 3 гвинтокрила і 3 літака. Спочатку б додали більше транспорту в сам салон, а потім вже в кейси бо авіасалон вмре як бізнес

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі