Зачинено НА РОЗГЛЯД КЕРІВНИКУ ПРОЕКТА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Альварез.

Ex.Генерал НПУ | Подільський Край
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
186
Реакції
221
Бали
88
1. Ваш нікнейм: Максим Альварез
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Вітаю пане Галицький.
Я звертаюсь до вас із проханням переглянути пункт правил 6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля.
Прошу вас як керівника проекту, розглянути можливість додавання виключень в це правило.
Я прошу додати це виключення через те що в гравців силових держ.структур(і не тільки держ.структур), немає можливості вести вогонь з водійського або ж пасажирського місця.
Ще давно, в данному пункті правил, було виключення по типу "Дозволяється вести вогонь з водійського місця за умови того, якщо водій відпустить педаль газу." Я прекрасно пам'ятаю це виключення, і дуже хочу щоб його повернули і напевно не тільки я один буду за цю зміну.
Навіть з логіки РП, поліцейські і не тільки, можуть вести вогонь з водійського місця, для того щоб зберегти своє життя або зупинити транспортний засіб.
(відповідь ГА/ЗГА не цікавить)

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: -

Реєстрування
18 Лют 2026
Дописи
12
Реакції
8
Бали
8
Я звертаюсь до вас із проханням переглянути пункт правил 6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля.
Прошу вас як керівника проекту, розглянути можливість додавання виключень в це правило.
Я прошу додати це виключення через те що в гравців силових держ.структур(і не тільки держ.структур), немає можливості вести вогонь з водійського або ж пасажирського місця.
Ще давно, в данному пункті правил, було виключення по типу "Дозволяється вести вогонь з водійського місця за умови того, якщо водій відпустить педаль газу." Я прекрасно пам'ятаю це виключення, і дуже хочу щоб його повернули і напевно не тільки я один буду за цю зміну.
Навіть з логіки РП, поліцейські і не тільки, можуть вести вогонь з водійського місця, для того щоб зберегти своє життя або зупинити транспортний засіб.

За

Віталік Доріф

ЗГКА | Подільський Край
Реєстрування
17 Сер 2025
Дописи
79
Реакції
60
Бали
23

Вітаю, можна якщо відпустити по рп кермо та педалі тоді зможете стріляти

Максим Альварез.

Ex.Генерал НПУ | Подільський Край
Реєстрування
15 Бер 2023
Дописи
186
Реакції
221
Бали
88
закрийте скаргу за проханням автора.

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,048
Реакції
722
Бали
253
Вітаю.
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі