Зачинено Недовіра/Блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілля Федосенко

Budanoww👋| 04🎈
Лідер
Реєстрування
13 Тра 2024
Дописи
309
Реакції
360
Бали
123
1. Ваш нікнейм:Ілля Федосенко
2. Нікнейм адміністратора:Денис Дасслер, Адам Квенті
3. Суть скарги:Вітаю.
Сьогодні о 18:23 мені почали писати друзі з питанням: «Федосенко, за що тебе зняли?». Спочатку я сам не зрозумів, про що йдеться, але згодом перевірив і побачив, що мене немає в групі «Державні Організації | 04 UG».

Я одразу написав слідкуючому та лідеру з питанням, за що мене зняли. У відповідь отримав такі причини:
1.«На Кукурузнику під час Код-5 НПУ влетів у стрій».
2.«Сьогодні на БП».

Хочу пояснити по кожному пункту:
1.По ситуації з Кукурузником -це питання вже було вирішене раніше, ми все обговорили та домовилися про подальшу нормальну співпрацю. Тому не зовсім зрозуміло, чому це знову стало причиною для зняття.
2.Щодо ситуації на БП там усі жартували, сміялися, стріляли та в цілому була неформальна атмосфера. У тому числі була ситуація з трактором, з якої всі просто жартували.
При цьому слідкуючий зазначив, що у мене «дуже багато порушень», але конкретики надано не було. Коли я попросив пояснити, що саме мається на увазі, мені відмовили та просто
вийшли з групи.

У зв’язку з цим у мене виникають питання:
1.Чому слідкуючий та Денис не звертають увагу на порушення зі сторони його довіреної особи -Максима Коваленка?
2.Після його перевірок і прийому іспитів співробітники допускають велику кількість помилок та порушень П.Р.О. Копірайтери взагалі працюють на дуже слабкому рівні.
3.Мені особисто доводилося навчати цих людей з нуля - як П.Р.О, так і базовому редагуванню.
4.Також виникає питання, чому СА та Денис не роблять зауважень Максиму щодо оголошень та ефірів він їх фактично не проводить (це можна перевірити за звітами).
5. Дуже часто можна помітити як Максим Коваленко скасовує без причини оголошення. (Перевірте по логам)

Окремо хочу звернути увагу:
1.Чому СА не повідомила мене особисто про зняття з посади?
2.Чому не було спроби розібратися в ситуації?
На мою думку, у подібних випадках максимум має бути догана, а не миттєве зняття з посади. Зазвичай такі ситуації розбираються у войсі, а не шляхом мовчазного виключення з групи та зняття.

Навіть у випадку відмови у скарзі (оскарженні) прошу:
1.Тимчасово (на 5 хвилин) повернути мене на 11 ранг, щоб я зміг забрати свої аксесуари (рюкзак та інші речі).
2.У разі відповіді від Дениса або СА не закривати тему, щоб я мав можливість надати відповідь.
3. Розміняти мої бали на віртуальну валюту (Магазин балів для лідерів)

З повагою Ілля Федосенко
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:16.04.2026

Останнє редагування:

Адам Квенті

Адміністратор | Північна Україна (04)
Адміністратор
Реєстрування
10 Лют 2025
Дописи
310
Реакції
242
Бали
103
Вітаю.
Оскільки у скарзі згадується як моя особа, так і Лідер, хочу надати свій коментар щодо ситуації.
Пане Ілля Федосенко, на вас неодноразово надходили скарги від інших лідерів. Зокрема, була зафіксована ситуація, коли ви, перебуваючи на літаку (“Кукурузник”), під час Код-5 влетіли у стрій НПУ, чим порушили порядок проведення заходу.
Також надходила інформація щодо вашої поведінки на БП, яка була оцінена як неналежна для вашої посади. Незважаючи на те, що, можливо, для вас це виглядало як жарт або неформальна ситуація, для керівного складу подібні дії є порушенням дисципліни.
З урахуванням неодноразових зауважень та накопичених порушень з вашого боку, у мене та у Лідера сформувалась втрата довіри до вас як до співробітника керівного складу.
Саме з цієї причини було прийняте спільне рішення про ваше зняття з посади за втратою довіри.
Хочу звернути увагу, що подібні рішення не приймаються спонтанно — вони є результатом аналізу ситуацій та поведінки співробітника протягом певного часу.

Очікуємо відповіді від ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі