В очікуванні ЦУ СБУ | Державне Бюро Розслідувань | №16042026 | 69 ККУ | ОPEN

Матвій Сологуб.

Старий Нік : Маркіян Сологуб
Реєстрування
12 Лип 2024
Дописи
72
Реакції
91
Бали
23
Реєстрація кримінальної справи/провадження:

Номер:Дата та час реєстрації:Статус:Правова кваліфікація кримінального правопорушення:Орган Досудового Розслідування:Головний Слідчий:Прокурор:
№1604202616.04.2026 о 21:40У провадженніст. 69 ККУДержавне Бюро Розслідувань у складі Центрального Управління Служби БезпекиМаркіян Сологуб-

Матвій Сологуб.

Реєстрування
12 Лип 2024
Дописи
72
Реакції
91
Бали
23
1738840019043 (1).png

ГОЛОВНА ІНФОРМАЦІЯ

Статус: ВІДКРИТО.
Дата відкриття: 16/04/26.
Головний слідчий: Маркіян Сологуб.
Слідча група: Маркіян Сологуб , Дмитро Морріс

ОПИС

16 Квітня 2026 Року о 21:15, Лейтенант ЦУ СБУ м.Київ, Маркіян Сологуб перебував на Заході щодо загибелі військового , на Хрещатику. На цей момент під час Хвилини Мовчання , особа за свідченнями працівника ЗСУ ( Далі - Збройних Сил України ) на ім'я Алексей Гончаров вигукував такі вирази , як " Хто це такий " , " Чому ми його шануємо " та Ін. коли всі попросили побути тихо та відати честь - він цього не зробив. Тим саме порушив статтю 69 ККУ ( Далі - Кримінальний Кодекс України ) , а саме Держ.Зрада! Після моменту його затримання та проведення подальших процесуальних дій особа - покинула область......
Також згідно інформацій ім'я " Алексей" важається Російським Ім'ям , таким чином дана особа могла бути зрадником та викрадати інформацію щодо операцій ЗСУ( Далі - Збройних Сил України )

ФІГУРАНТИ СПРАВИ
Іʼмя: Невідомо ( за свідченями ЗСУ - це Був Алексей Гончаров )
Статус: Підозрюваний
Додаткова інформація: на момент порушення був працівник ЗСУ , наразі був звільнений!

ДОКАЗИ

Доказ №0001 ( тайм код - Початок ситуації : 8:30 хв.)
Докази №0002

ХІД РОЗСЛІДУВАННЯ

В процесі.....

Матвій Сологуб.

Реєстрування
12 Лип 2024
Дописи
72
Реакції
91
Бали
23
1738840019043 (1).png

ПРОТОКОЛ
о результатах експертизи

Я, Підполковник НПУ - Федя Батурінець отримавши запис голосу для проведення експертизи.

ВСТАНОВИВ

17 квітня 2026 року, у 21:07 було проведено експертизу голосу , записаного у фігуранта кримінальної справи №16042026.
Експертиза проходила у складі працівника МВС – Феді Батурінця
Результати експертизи: Встановлено ім'я підозрюваного - Алексей Гончаров

ВІДЕОЗАПИС ЕКСПЕРТИЗИ (a) Відеозапис №1:
відео

Матвій Сологуб.

Реєстрування
12 Лип 2024
Дописи
72
Реакції
91
Бали
23
1738840019043 (1).png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ.
18/04/26.
РАПОРТ
про виявлення ознаків злочину

ОПИС
16 Квітня 2026 Року о 21:15, Лейтенант ЦУ СБУ м.Київ, Маркіян Сологуб перебував на Заході щодо загибелі військового , на Хрещатику. На цей момент під час Хвилини Мовчання , особа за свідченнями працівника ЗСУ ( Далі - Збройних Сил України ) на ім'я Алексей Гончаров вигукував такі вирази , як " Хто це такий " , " Чому ми його шануємо " та Ін. коли всі попросили побути тихо та відати честь - він цього не зробив. Тим саме порушив статтю 69 ККУ ( Далі - Кримінальний Кодекс України ) , а саме Держ.Зрада! Після моменту його затримання та проведення подальших процесуальних дій особа - покинула область......
Також згідно інформацій ім'я " Алексей" важається Російським Ім'ям , таким чином дана особа могла бути зрадником та викрадати інформацію щодо операцій ЗСУ( Далі - Збройних Сил України )

ДОКУМЕНТАЦІЯ
(a) Доказ №0001 ( тайм код - Початок ситуації : 8:30 хв.)
(a.2) Докази №0002
(b) На підставі вищевикладеного, прошу слідчий орган порушити кримінальну справу за фактом злочину, передбаченого статтею № 69 ККУ.

Слідчий ДБР/Лейтенант - Маркіян Сологуб
Підпис: Маркіян . С .

Матвій Сологуб.

Реєстрування
12 Лип 2024
Дописи
72
Реакції
91
Бали
23
1776616296304.png

ПОСТАНОВА
про передачу кримінальної справи до іншого органу

Я, Слідчий НАБУ, Маркіян Сологуб , у зв'язку із моїм звільненням із підрозділу ДБР та переводу до підрозділу НАБУ передаю кримінальну справу №16042026 до ЦУ СБУ - НАБУ

Слідчий НАБУ | Ст.Лейтенант Маркіян Сологуб
Підпис передача:М.Сологуб

Підпис отримувача:М.Сологуб

Останнє редагування:

Матвій Сологуб.

Реєстрування
12 Лип 2024
Дописи
72
Реакції
91
Бали
23
1776616296304.png

СХІДНА УКРАЇНА, КИЇВ,
Національне антикорупційне бюро України
24/04/2026
РАПОРТ
про дострокове закриття кримінальної справи

Я, Ст.Лейтенант СБУ - Маркіян Сологуб , заявляю: мені не вдалося затримати фігуранта справи №16042026 через - відстуність потрібних доказів.
Спираючись на вищевикладене, прошу слідчий орган закрити кримінальну справу та передати його до архіву, готовий понести покарання за неефективну роботу.

Слідчий НАБУ/ Ст.Лейтенант - Маркіян Сологуб
Підпис: М.Сологуб

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі