максим Шелігін
Новий гравець
- Реєстрування
- 2 Гру 2025
- Дописи
- 9
- Реакції
- 3
- Бали
- 6
1.Нікнейм адміністратора:Ліна Лайт
2.Особистий нікнейм:Максім Шелігін
3.Пояснення:Доброго дня, адміністрація UKR GTA.
Мене було заблоковано за образи гри. Я повністю визнаю свою провину та розумію, що моя поведінка була неправильною та порушує правила проєкту.
На момент порушення я діяв на емоціях і не задумався про наслідки. Зараз я усвідомлюю, що подібні висловлювання шкодять атмосфері гри та іншим гравцям.
Обіцяю, що в майбутньому:
• буду дотримуватись правил серверу
• контролюватиму свої емоції
• не допускатиму подібних ситуацій
Також прошу адміністрацію звернути увагу що я живу в Херсоні і дуже багато нервів і на момент образи проекта був на нервах дуже вибачаюсь
Прошу дати мені ще один шанс та розблокувати мій акаунт. Я дійсно хочу продовжити грати та більше не порушувати правила.
Дякую за розгляд моєї апеляції.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата видачи покарання 12.04.2026
2.Особистий нікнейм:Максім Шелігін
3.Пояснення:Доброго дня, адміністрація UKR GTA.
Мене було заблоковано за образи гри. Я повністю визнаю свою провину та розумію, що моя поведінка була неправильною та порушує правила проєкту.
На момент порушення я діяв на емоціях і не задумався про наслідки. Зараз я усвідомлюю, що подібні висловлювання шкодять атмосфері гри та іншим гравцям.
Обіцяю, що в майбутньому:
• буду дотримуватись правил серверу
• контролюватиму свої емоції
• не допускатиму подібних ситуацій
Також прошу адміністрацію звернути увагу що я живу в Херсоні і дуже багато нервів і на момент образи проекта був на нервах дуже вибачаюсь
Прошу дати мені ще один шанс та розблокувати мій акаунт. Я дійсно хочу продовжити грати та більше не порушувати правила.
Дякую за розгляд моєї апеляції.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата видачи покарання 12.04.2026