Розглянуто Порушення Правил СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Костя Скілет

Новий гравець
Реєстрування
5 Бер 2025
Дописи
45
Реакції
4
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Костя Скілет(28406)
2. Нікнейм порушника: Артем Левін(11960), Бодя Добрий (29050)
3. Назва організації порушника:СБУ
4. Суть скарги: Порушення Правил
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата 15.04.2026

Бодя Добрий

Отаман
Реєстрування
22 Січ 2024
Дописи
31
Реакції
25
Бали
23
Вітаю, нажаль фрапса в цей момент не було на своє оправдання можу скзаати що це забагалась ігра тому що я не врізався в громадянина. Я точно пам'ятаю що машина стояла і в неї не врізався.

Слава Добрий

Полковник СБУ 06
Реєстрування
17 Лют 2025
Дописи
79
Реакції
29
Бали
61
1. Ваш нікнейм: Костя Скілет(28406)
2. Нікнейм порушника: Артем Левін(11960), Бодя Добрий (29050)
3. Назва організації порушника:СБУ
4. Суть скарги: Порушення Правил
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата 15.04.2026
Вітаю! Шановний, співробітникам до 3-го звання там стояти на заборонено. У вас було зламане авто, якщо у мене є відео доказ, я прикріплю нижче. Ви могли викликати НПУ для оформлення ДТП, але ви цього не зробили. Мій співробітник поставив авто на аварійку, в ви замість того щоб викликати працівників НПУ почали розмовляти з Полковником Артемом та коли ви покидали місце ДТП ви образили співробітника СБУ, все видно на вашому відео доказів. Ще, ви покинули місце ДТП тобто порушили правила. Ще я хотів би розказати що ви телепортували авто багом гри, тобто порушили правила проекту багоюз. Дякую за увагу Полковник Служби Безпеки України Слава Добрий.

Владислав Дилер

06 | Подільський Край
Старший Адміністратор
Реєстрування
22 Сер 2023
Дописи
133
Реакції
91
Бали
73
Бажаю здоров'я
На вашому відеодоказі не повна ситуація, бо не має початка ситуації, тому з того що є:
Співробітник СБУ Бодя Добрий отримує

6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин
Гравець Костя Скілет отримує
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі