Зачинено Для Олега Галицького лібо для Берлінова

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Равшан

Кошовий отаман
Реєстрування
5 Гру 2025
Дописи
21
Реакції
87
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Дагестанец Краймз
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги:
Доброго дня!

Пишу вам ще раз із проханням переглянути моє блокування. Минув уже тиждень, як мені радили звернутися пізніше, тому вирішив написати знову.

Я вже багато разів визнавав свою провину у попередніх скаргах і ще раз хочу це підтвердити. Я дійсно шкодую за свої слова, розумію, що це було неправильно і порушувало правила. Мені реально соромно за той вчинок.

За цей час я все обдумав і зробив для себе висновки. Я зрозумів, що треба контролювати свої емоції і не писати нічого образливого.

Хочу також сказати, що завтра буде капт, і мені дуже хочеться там бути разом зі своєю командою. Але я розумію, що повний розбан зараз може бути нереальним, тому прошу хоча б піти назустріч і розбанити чи зменьшити моє покарання. Щоб я хоча б на наступний капт зміг потрапити і не підводити своїх.

Минулого разу я вже пропустив капт через бан, і дуже не хочу, щоб це повторювалося.

Я обіцяю, що більше таких порушень не буде. Буду поводитись нормально і дотримуватись правил я уже 100раз пошкодував що сказав ці слава буду вдячний вам якщо ви зрозумієте мене бо дуже хочу пограти в ігру з друзями на своєму рідному сервери.

Прошу дати мені шанс або хоча б трохи пом’якшити покарання. Мені це справді важливо.

Дякую за розуміння і за те, що розглядаєте моє звернення.

З щирою повагою Дагестанец Краймз
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
image (1).png

5. Дата порушення:-

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,528
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

На жаль поки не готові вам оскаржити ваше блокування.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі