Розглянуто ПОРУШЕНЯ ПРИ ЗАТРИМАНЫ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Кві 2026
Дописи
28
Реакції
15
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Вова Крутий
2. Нікнейм порушника: Дмитро Усік (111062)
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Я, Вова Крутий, подаю скаргу на дії гравців фракції СБУ, які відбулися під час ігрового процесу.

Суть ситуації:
Під час гри мене було затримано співробітниками СБУ без чіткої РП-причини. Я не здійснював дій, які могли б обґрунтувати затримання, однак мене зупинили та обмежили мої ігрові дії.

Під час затримання, на мою думку, були порушені правила сервера, а саме:
– відсутність належної Role Play причини для затримання;
– можливе невідповідне відігравання дій (RP);
– недотримання процедури взаємодії з гравцем.

Аргументація:
Вважаю, що дії співробітників СБУ були неправомірними, оскільки затримання відбулося без достатніх підстав і без повноцінного RP-відпрацювання ситуації. Це порушує правила серверу та псує ігровий процес. (7:00хв тн коди)
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 18.04.26.

Дмитро Усік

Отаман
Реєстрування
24 Лют 2025
Дописи
19
Реакції
28
Бали
18
за гравцем була погоня. Людина вводить в оману адміністрацію, надає не повний відео доказ.
повне відео з тайм кодами у описі -
Зі свого боку не бачу РП порушень. Я гнався за людиною що забігла у будівлю, знайшов знайомий автомобіль з номерами, вирішив стати в засаду. При затримані надав жетон, зачитав права, предоставив адвоката.

Деніс Котик

ЗГС Держ | Cхідна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
858
Реакції
448
Бали
123
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Гравець #134377 отримає покарання за порушення правил проекту (WARN + Мут 15)

6.22. "Ухід в інтер'єр" - Заборонено здійснювати ухід в інтер’єр (тікати від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо).
6.26. "Ухід в ЗЗ" - Заборонений навмисний ухід в зелену зону від поліцейської погоні / перестрілки / RP процесу тощо. Якщо ви потрапили в зелену зону "випадковим чином" або заїхало авто по інерції руху тощо, ви маєте покинути дану зелену зону якнайшвидше після того як туди потрапили, якщо у вас відбувалась поліцейська погоня / перестрілка / RP процес тощо.
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо.

Порушень с боку співробітника СБУ не побачив, якщо не згідні з діями співробітника ви можете подати Позивну заяву до прокуратури.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі